new startEn tiedä pitäiskö puhua uudesta alusta vai pelkästä alusta. Jatkanko bloggaamista edellisen blogin jatkeena, vai aivan kuin en olisi koskaan ennen blogannutkaan? Voinko käsitellä aiheita joita olen edellisessä blogissa jo käsitellyt? Pitääkö mun esitellä itteni? Myös about me -sivulla oleva maininta edellisestä blogista tuntuu turhalta, mutta tavallaan tarpeelliselta. Olisko tääkin teksti pitänyt kirjottaa vanhaan blogiin eikä tänne?

Kokonaan uuden blogin aloittaminen tuntui ensin järkevältä, sitten pelottavalta mutta lopulta kaikista parhaimmalta ratkaisulta. Vanhassa blogissa oli nimittäin lukijoita niin pitkältä ajalta, että en edes jaksa muistaa. Blogin aiheet ja tyyli oli heitellyt edes takaisin moneen otteeseen ja kaikki aikalailla pihalla, että mitä tässä nyt tapahtuu. Tottakai nollasta aloittaminen on pelottavaa. Järkeilin kuitenkin itelleni, että ei sillä lukijoiden määrällä ole väliä, vaan sillä, että saan rakentaa tästä blogista juuri sellaisen kuin oikeesti tahdon. Uskon niiden "oikeiden", mulle ja tälle blogille tarkotettujen lukijoiden löytävän tiensä tänne ajan kuluessa.

Eli tässä sitä nyt ollaan. Täysin puhtaalla pöydällä. Ulkoasua on naputeltu suuntaan ja toiseen, tällä hetkellä mennään tällä. Tulevaa sisältöäkin on jo suunniteltu ja kaikkea tosi kivaa on tulossa, joten kannattaa pysyä kuulolla - valitsehan siis itelles parhain seuraamis vaihtoehto :-)

Seuranta mahdollisuuksina itse blogille löytyy tuttu bloggerin oma lukija toiminto sekä tietysti bloglovin' ja mullekkin uutena tullut blogipolku. Sen lisäksi voitte seurata mua instagramissa nimellä @noorajjulia

Tää nyt oli vaan tällänen (ehkä vähän turhakin) info pläjäys, enkä malta oottaa että tää homma lähtee rullaamaan taas kunnolla ! Tervetuloa mukaan ❤️

What's your opinion?

  1. Ihan ekaks täytyy sanoa, että sun blogilla on mainio ja mieleenpainuva nimi. :)
    Kiva löytää tällainen "uusivanha"-blogi, kun itse oon samassa tilanteessa. Tykästyin myös sun tyyliin kirjoiteilla, ehdottomasti jään seurailemaan!

    ReplyDelete

@noorajjulia