henna tattoo

2015/06/09

IMG_7164_2
Hei ! Vähän jännempää juttua, nimittäin henna tatuointi asiaa. Tuossa jokunen aika sitten tilasin itselleni valmista henna väriä ebaysta, tarkemmin sanottuna väri tuli mulle Malesiasta. Eipä siinä sitten muuta kuin netistä jotain kuvaa malliksi ja homma käyntiin.

Koska en tahtonu ihan kokonaan sotkee tätä hommaa, niin valkosella kajaalilla ensin piirsin kuvion käteen. Vähän epäsymmetrinen ja sotkunen siitä tuli, mutta ihan hyvä siihen nähden, että ensimmäistä kertaa sotkin menemään. Seuraavalla kerralla pitää ottaa huomioon se, että sitä väriä ei tartte ihan niin paljoo ettei se ala levitä, jolloin kuvio voi mennä vähän sotkuseks. Tässä postauksessa näkyykin jo yks toinen heikoks jääny yritys ...

Ite kuvion tekeminen oli tosi helppoa. Aikaa mulle meni n. puolisen tuntia. Piirtämisen jälkeen hennan annetaan kuivua kokonaan. Heti kun väri on kokonaan kuivunu, sen saa raaputella pois, mutta suositeltavaa olis antaa sen olla siinä mahdollisimman pitkään. Vedellä ei saa kuivunutta väriä pestä pois, se vaalentaa lopputulosta.

Valmiina oikea ja ennen kaikkea turvallinen henna on siis ruskea / punertava, ei koskaan musta. Perehtykää siis väriinne ennekuin ostatte, saatika käytätte sitä. Lopputuloksen tummuus vaihteelee hieman vaikutusajan ja paikan mukaan, esim. kämmenselälle tehty henna on vaaleampi kuin kämmenelle tehty.

Olisko teistä kiva nähdä joskus kuvia tai videoo tulevista taituroinneista? :-)

linkki videoon -- muistakaa klikkailkaa videoon HD päälle niin näätte vähä paremmin :-)

10 comments

 1. Jestas miten ihanan näköinen siitä tuli! Todellakin kiinnostaa nähdä lisää tällaista, miten olisi jotain pitsikuviota joskus tulevaisuudessa? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. aika hyvä idea, voisinki toteuttaa jotain pitsikuvio tyylistä joku kerta ! :-)

   Delete
 2. Ihana !! Todellakin kiinnostaa nähdä kuvia ja videoita !! :) noi hennat on ihan törkeen hienoja, en vain itse uskalla niitä iholleni laitella, kun on atopiaa ja allergioita, niin veikkaan ettei mun kannata :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva tietää, pitääpä seuraavalla kerralla siis kuvata myös :-) ja voi olla että ehkä kannattaa jättää välistä tai ainakin kokeilla pienelle alueelle ensin, niinku suositellaan ihan yleensäkin :-)

   Delete
 3. Aivan mahtavaa jälkeä! Tuota vois melkeen itekki kokkeilla, mutta ei mulla olis kärsivällisyyttä tai vakaata kättä tehä tuota :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. harjottelemallahan tänkin homman oppii, eikä oo loppupeleissä kovinkaa vaikeeta :-)

   Delete
 4. Niin hieno, haluisin itse myös! Tosi kiva! :)

  ReplyDelete
 5. Oho tämäpäs olikin oikein kiva ja mielenkiintoinen postausidea. Olen aina ollut kiinnostunut kehonmaalauksesta ja kaikenmaalam tuherroksista :D ihan alko tekemään itsekkin mieli tolmasta hannaväriä käteen. Itse tosin en uskaltaisi yrittää ulkmailta tilatulla ainella sotkemaan ilman itse asiantuntijaa :) Mutta todella kiva postaus videon lisäksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! aina kannattaa tosiaan ottaa selvää siitä väristä ennenku käyttää, suomesta kun taitaa aika vähän löytyä henna tatuointien tekijöitä :-)

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.