another HENNA TATTOO

2015/10/13

21902126848_c36d16fc2d_o2

Vähä hennaa vähän. Tällä kertaa uskalsin ihan vapaalla kädellä tehä ton, viime kerralla käytin apuna kajaalia, koska onhan toi nyt aika riskiä hommaa. Jos kuset koko jutun niin siinä se sitten on ja pysyy muutaman viikon vaikka olis miten hirveen näkönen .... Rauhassa kun teki, niin onnistuin mielestäni ihan hyvin...? Yay or nay?

16 comments

 1. Tää on niin upee! Uskaltaispa itekkin :D

  ReplyDelete
 2. Vau siis aivan sairaan magee! :) Mistä tota hennaa saa? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. thääänks! ;-) En oo suomen valikoimista ottanut selvää, omani tilasin ebaysta ja jos sieltä lähet tilaamaan niin suosittelen tosi huolella perehtymään keneltä ja mistä tilaa, että varmasti saat turvallista luonnon hennaa käytettäväks.

   Delete
 3. Ihan pakko mainita, et sun blogissa ainut häiritsevä juttu on se ettei oo sellasta "tykkää"-nappia! Jää monta kertaa kommentoimatta, silleen sais sitten sen mielipiteen ilmoille.
  +++ Aivan ihana toi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo oon pari kertaa miettiny sen lisäämistä, mutta en sitten oo jaksanut rueta koodeja kaivelemaan, millä sen saisin takaisin -- ei meinaa onnistu enää vaan parilla klikkauksella :-D kiitos kommentistasi, pitääpä kattoo jos laittaisin sen joku päivä tuohon.

   Delete
 4. Vitsi kaikki hennatatuoinnit on mageita! :) Kelpaisi kyllä itsellekin, mutta huolestuttaa hiusten värjäys hennan jälkeen :( Mä värjäilen niin ahkerasti tukkaa, niin en viitti ottaa allergisoitumisen riskiä... Jää mulle vaan haaveeksi ihanat hennat :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikö ookkin? ;-) Joo monet huolehtii tuosta ja ihan hyvä vaan, että pelataan varman päälle, mutta puhdas luonnon henna on turvallista käyttää vaikka hiuksia ahkerasti värjäisikin. Toinen asia on sitten musta henna väri, joka ei ole puhdasta hennaa ja sisältää parafenyleenidiamiinia (saa aikaan sen mustan värin), joka sitten iholle päästyään voi aiheuttaa allergisen reaktion joka sitten on pysyvä ja tulee taas uudelleen hiuksia värjätessä... :/ Mutta mielummin on huolellinen näissä asioissa ja jättää kokonaan pois jos vähänkään epäilyttää :-)

   Delete
 5. Ihan mieletön! Oot tosi taitava tekemään ja haluaisin itellekki!! <3

  mariannesendenali.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos marianne <3 eikun kokeilemaan vaa sitte? ;-)

   Delete
 6. Ei vitsit miten ihana! Pitää kyl tilata jossain vaiheessa tota hennaa. :)
  Kauan se sit pysyy ja onko miten vedenkestävä? Oon lukenu vaan et on lyhytaikaisia tatuointeja, muttei oo ollu mitään muuta infoo niistä (tai sit en vaan oo osannu lukea tarkkaan.. :D)
  Tilasitko ite ebaysta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. henna kestää iholla yleensä about kaks viikkoo, riippuu vähän tatuoinnin paikasta ja siitä miten "hoidat" sitä :-D täältä > http://www.hennatar.fi/ löytyy tosi hyvin ja kattavasti kaikkee tietoo aiheesta ja vieläpä suomeks ihan!

   Juu tilasin ite ebaysta valmista punaruskeeta hennaa yhen conen (ööö tötterön ??? :-D), hyvin riittää useempaan kun muistaa aina sulkee sen kären ettei aine pääse kuivumaan. Eikä oo kallista edes!

   Delete
 7. Wooooooou vähän ihana! :)

  ReplyDelete
 8. vautsi tosi kiva!! :)
  ps. voiko sulle jutella, ku meinaan että vaikutat tosi kivalta ihmiseltä ja sellaselta samanhenkiseltä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti! tottakai mulle voi jutella! iske vaikka snäpissä (noora_julia) tai instassa tai jossain viestiä, pullopostikin käy :-D

   Delete
  2. ajattelin tuoda kirjeen kyyhkysellä. että jos joku pulu kakkaa päällesi, niin se on merkki saapuneesta postista

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.