hidden colors

2015/10/06

21946757531_d26c962ac0_o21748921980_da06d9a4e4_o21924954572_e979006cce_oOlin tossa viime viikolla, tiistaina ja keskiviikkona, L'Oréalin järjestämässä hiusmalli tilaisuudessa. En ees tiiä mitä kertoisin kun oon edelleenkin niin innoissani tosta jutusta! Molemmat miehet oli niin ammattilaisia kuin vain voi olla ja luotin kyllä hiukseni heidän käsiinsä täysin.

Kahden päivän aikana hiuksista pituutta n. 10cm ja väri muuttui aikalailla täysin. Mulle tehtiin hidden colors värjäys, eli mun tapauksessa molemmilta puolilta päätä sekä niskasta tietyt alueet blondattiin ja sävytettiin luonnollisemmiksi. Ruskeeta väriä laitettiin hiuksien päällimpiin osiin ja taakse. Hiusten ollessa auki, päävärinä on siis edelleen ruskea, mutta hiusten liikkeen myötä toi kiva blondi aina vilahtelee tuolta välistä, luoden vähän sellasta raidoitettua fiilistä. Hiusten ollessa kiinni ulkonäkö onkin sitten ihan melkein kokonaan vaalea.

Tykkään mun hiuksista nyt aivan älyttömästi, väri on jotain mitä mulla ei oo koskaan ollu (hehe oon aina värjänny hiukset kotona vaan jollain random ruskeella...) ja pituus on taas tällänen ihanan lyhyt, eikä epätasanen kotona pätkästy.

No, miltäs näyttää? 

7 comments

 1. VAU mielettömät hiukset ! oot päässy aika huikeaan juttuun mukaan ja vielä noin upeet hiukset saanu siihe kaupan päälle! tälle peukku <3

  ReplyDelete
 2. Niin ihanat nuo sinun hiukset <3 pakko värjätä tää omakin reuhka :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 haha se on kyllä sellanen prosessi, että pitäs mutta ei vaan saa aikaseks :-D

   Delete
 3. Toi sun tukka on kyllä niin kivannäkönen!:-)

  ReplyDelete
 4. Oi kun kivat hiukset!

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.