KUULUMISIA

2016/09/16

111Moikka! Ajattelin tulla kertoilemaan ihan vaan mun kuulumisia viimeisiltä kuukausilta, kun blogi oli hieman taka-alalla. Kirjoittelinkin jo yhdessä vaiheessa, että vähentäisin lifestylen blogin aiheista miltein kokonaan, mutta uudelleen ajateltuna en taida kuitenkaan niin tehdä. Välillä on ihan kiva jakaa arkisia kuvia ja höpötellä elämästään teille - ehkä pääsette hieman lähemmäksi mua ja tutustutte muhun hieman paremmin, tiedätte kuka täällä oikein kirjoittelee niitä turhia meikkihöpötyksiä.

Mutta itse asiaan. Sain työharjottelun kautta kesätöitä itselleni koko kesäksi. Tää onkin sitten lyhyesti kerrottuna se mihin mun koko kesä meni. Postasin huhtikuun puolessa välissä "viimeisen kerran", jonka jälkeen lopettelin koulun siltä keväältä ja heti kesänkuun alussa aloitin työt. Stressasin tota töiden alotusta ihan super paljon, mutta sain kunnon perehdytyksen ja siitä se lähti ihan hyvin sujumaan. Stressi ei tosin kadonnu yhtään mihinkään, en saanu nukuttua kunnolla, näin unta edestakaisin pyörivästä kassahihnasta ja siitä, että oon maksuttanu asiakkaita kassalla väärin ja kaikkee muuta mahollista - pelkästään töihin liittyviä juttuja. Vaikka tykkäsinkin kassalla istuskella, niin hieman otti koville noi pari kuukautta.

22
Mun toinen ja viimenen kouluvuosi starttas viime kuussa ja kerkesin "lomaa" pitää about viis päivää. Nyt voisinkin sanoo, että loman tarpeessa oltaisiin. Opiskelen siis liiketaloutta ja pienen opintosuunnitelma muutoksen jälkeen olis tarkotus valmistua ensi maaliskuussa, ihan pikkasen muita aiemmin. Sitä aiemmin ei siis oo kauheesti lomaa luvassa, mutta onneks koulun käynti on suht helppoa hommaa. Tällä hetkellä opiskelen sähköistä kaupankäyntiä, jonka jälkeen olis luvassa vielä markkinointi viestintää ja visuaalista myyntityötä. Oon saanut itse valita kaikki tutkinnon osat vapaasti oman mielen mukaan, mikä on ollut ihan loistava juttu! Ei tarvitse käydä yhtään omasta mielestä turhaa tai ei kiinnostavaa kurssia.

Valmistumisen lisäks olis tarkotus päästä muuttaa kotoa pois, heti kun vaan on mahdollista. Tuun varmasti siitäkin kirjottelemaan täällä blogin puolella, kunhan saadaan hommat tässä etenemään johonkin suuntaan.

Tällä hetkellä ei sen ihmeellisempiä siis kuulu, aika kuluu opiskelun parissa suurimmaksi osaksi. Ihanaa myös palailla blogin pariin kunnolla nyt kun aikaa riittää. Vaikka ei aina jaksaisikaan, niin saan tästä ihan valtavasti energiaa ja hyvää mieltä - varsinkin teidän kommenteista! Olisi varmasti kesälläkin tehnyt hyvää kuluttaa aikaa blogin parissa, mutta silloin se oli to do -listalla aivan viimeisenä. Ensi viikon vaihteessa olisikin luvassa pientä helsingin reissua, josta varmasti teen postausta. Pitkästä aikaa tälläisten lifestyle postausten tekeminenkin innostaa aivan uudella tavalla.

Toivottavasti joku jaksoi lukea mun höpötykset tänne saakka.. :-D Nyt sukellan kuitenkin lakanoihin ja laitan uusimman Blindspot jakson pyörimään. On muuten aivan älyttömän hyvä ohjelma, suosittelen! Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 comments

  1. Tää oli aivan ihana postaus ja todisti todellakin sen, että lifestylepostauksia ei kannattanut heittää pois :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihana kommentti, kiitos emmi ❤️

      Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.