MY DAY 26-09-2016, JUSTIN BIEBER @ HELSINKI

2016/09/28

07:45 - Heräsin ekan kerran ja vilkasin kelloo todetakseni, että herätykseen ei oo enää kuin vartti. Alotin samantien armottoman instagramin ja facebookin selaamisen niinku joka aamu.. :-D

08:18 - Jaksoin nousta ylös sängystä, jonka jälkeen rupesin syömään vähän aamupalaa ja pikkuhiljaa meikkaamaan, laittamaan hiuksia ja muuta sellasta mukavaa.

10:04 -  Päästiin ulostautumaan hotellin ovista. Mitään suunnitelmaa meillä ei ollut, kuhan lähdettiin kiertelemään helsingin loputtomia kauppoja ja tuhlaamaan rahaa ja aikaa.

16: jotain - Tultiin vihdoin takasin hotellille. Tässä vaiheessa oisin voinu vaan heittää tavarat nurkkaan ja rueta nukkumaan. Kuitenkin päädyin vaan chillaamaan hetken, jonka jälkeen rupesin kattelee vähän keikka outfittiä kasaan ja korjailemaan meikkiä. 
11
18:27 - Jaksoin vihdoin lähtee hotellilta, hieman suunniteltua aikataulua jälessä, mutta eipä mulla mikään kiire ite keikalle ollut, kun mulla oli paikka katsomosta ja tiesin, että siellä on järkyttävät jonot vielä vaikka kuinka pitkään. Suuntasin eka mäkkäriin hakemaan vähän energiaa, josta sitten lähdin rauttiksen suuntaan.

19:06 - Pienen ja nopeen panikoinnin jälkeen osasin johonkin junaan mennä ja pääsinkin nopeesti Pasilan asemalle. Ei hirveesti tarvinnu google mapsia käyttää, oli meinaan joku muukin menossa samaan osotteeseen, mistähän lie johtunu... 

19:25 - Hetken pohdin, että mihinköhän jonoon olisin sisäänpääsyä menny jonottelemaan. Päädyin kuitenkin jonottelee Purpose Tour -vaatteita siihen pihalle. 

19:51 - Kätevästi fanikamoja jonotellessa muut jonot lyheni ja pääsin sisälle ihan suoraan. En oikeestaan ollu kiinnostunu näkemään lämppäriä ollenkaan, joten jäin ihan rauhassa vielä vessajonoonkin jonottelee toiset puol tuntia... 

20:16 -  Vihdoin pääsin ite areenalle ja omalle paikalle. Voin kyllä sanoo, että money well spent, mun paikka oli nimittäin ihan uskomaton. Kolmanneks alin rivi alakatsomosta ja vielä reunapaikka josta näki älyttömän hyvin lavalle ja parit vilaukset justinista ja tanssijoistakin lavan takaa siinä samalla. 

20:43 - Ja sitten ite asiaan. Herra alotti jostain syystä seittemän minuuttia etuajassa, mutta mikäs siinä. Keikan alku oli ehkä vähän hiimailua, mutta loppua kohti vaan parani kokoajan.
223322:45 - Pari tuntia tanssimista ja laulamista tuli päätökseen. Aivan huippu hyvä keikka mun mielestä! Ehdottomat lempparit oli justinin akustiset vedot sekä biisit children ja as long as you love me

23.30 - Pääsin takasin hotellille. Kattelin siinä keikalta kuvattuu matskuu ja selailin instaa, kunnes rupes jo vähän väsymys painamaan. Yhen jälkeen sitten päätin vihdoin rueta nukkumaan. Aivan törkeen upee päivä, ei voi muuta sanoo! 

Oliko muita samalla, tai seuraavan päivän keikalla? :-)

3 comments

 1. Olin kans alakatsomossa Justinin keikalla 2013 ja ite tykkäsin paljon istumapaikoista, ku ei tarvinnu stressata jonottamista! Oon vähän kyl kade nyt, ku olisin kans halunnut tulla tuonne.. kiva postaus sun päivästä ja ihana kuulla, et tykkäsit keikasta :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. niimpä, alakatsomo omasta mielestä ehkä jopa parempi paikka kuin permanto näkyvyyden kannalta :-) kiitos marianne! x

   Delete
 2. Noi akustiset vedot oli kyllä keikan parhaimmistoa! <3 ja kylläkin muutenkin koko keikka oli kyllä ihan mahtava! :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.