L'OREAL PURE CLAY MASK

29110483083_c607358f80_o
Jos vielä yhden tähän aiheeseen liittyvän postauksen nettiin julkaisen, niin ehkä kukaan ei kauheasti pahastu. Ostin nimittäin kuukauden päivät sitten tän lorealin pure clay -savinaamion, mitä on kyllä mainostettu ja hehkutettu joka paikassa. Hieman tutkiskelin noita kolmee naamioo, joista sitten päädyin tähän varmasti suosituimpaan eli mustan väsireen naamioon, joka lupaa poistaa epäpuhtauksia, varsinkin mustapäitä, ja kirkastaa kasvoja. Tuote sisältää kolmea eri savityyppiä sekä hiiltä, joka niitä epäpuhtauksia pitäisi magneetin tavoin ihosta nostaa. No, mitä mieltä mä tästä sitten olen? Otin ennen-kuvat kasvoista mutta en nää syytä rueta niitä julkaisemaan, koska muutos ei ole kummoinen.

29623840132_dae4bf6184_oNaamio nostaa todella hyvin ns. piilossa muhivia epäpuhtauksia pintaan, eli toisin sanoen naama kukkii ja paljon, ainakin itseni kohdalla. Mustapäitä tää ei itsekseen riitä multa mitenkään silmään pistävästi poistamaan. Muuten iho tuntuu kyllä pehmeältä ja yleisilme on seuraavanakin päivänä kirkkaampi, kuollut iho lähtee tän mukana myös aika kätevästi pois. Tykkään myös tälläsistä savimaisista naamiosta huomattavasti enemmän, kuin kirkkaista ja ohuista litkuista. 

Antaisin noottia kuitenkin tosi voimakkaasta tuoksusta, joka on kyllä aika tunnettu, kun puhutaan lorealin tuotteista. En kuitenkaan tykkää, että tuote tuoksuu kasvoilla vielä pois pesemisenkin jälkeen. Yhteenvetona voisin sanoa, että varmasti tulen käyttämään tuotteen loppuun mutta uutta en tule ostamaan. Tää ei mullistanut mun ihonhoito rutiinia niin paljoa, että pääsisi sinne mukaan.

Oletteko te kokeilleet näitä hypetettyjä lorealin savinaamioita? 

What's your opinion?

 1. Oonki ettiny uutta kasvonaamiota ja tätä voisin kyllä hyvin kokeilla :)! Kiitos vinkistä!

  https://prepula.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Does this work for me -postaukset kiinnostaisi ehdottomasti! :)

  ReplyDelete
 3. mä oon kans testannut tätä, ja ihan suhteellisen positiivinen mielikuva jäi tästä! :) ihan hyvä perustuote joka raikastaa kivasti ihoa, mutta ei ehkä kuitenkaan niin upea kuin kaikesta hypetyksestä olisi voinut päätellä. ihan kiva tuote silti ja käytän kans varmasti loppuun, mutta seuraavalla kerralla sit jotain uutta kokeiluun :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. täysin samaa mieltä sun kanssa! :-) ihan kiva mut varmasti parempiakin löytyy.

   Delete
 4. Pakko kyllä kokeilla kyseistä tuotetta kun tästä on niin moni puhunut nyt blogissaan ja somekanavillaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen kyllä testaamaan vaikka ei mun maailmaa mullistanutkaan, eri kasvoilla toimii tuotteet eri tavoin :-)

   Delete
 5. Mä oon miettinyt kokeilemista ihan vaan sen takia, että koostumus näyttää niin mielenkiintoiselta. Mageen musta! :-D

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. on kyl aika karmivan näkönen ku ton vetää naamalle, oikee musta naamio ... :-D

   Delete

@noorajjulia