MAKEUP LOOK USING NYX PRODUCTS

2016/10/23

yhteistyössä eleven
nyx cool neutrals eyeshow palette 2

Sain eleveniltä super ihanat Nyxin tuotteet testiin. He olivat lukeneet täältä mun blogista, että Nyxin Full Throttle huulipunat kiinnostais mua, ja laittoivat pakettiin pari sävyä niitä sekä aivan upean Ultimate Shadow luomiväri paletin! Nyx on suomalaisille suht uus markettimerkki ja mua ainakin niiden tuotteet kiinnostaa tosi paljon! Edulliset mutta hyvä laatuiset meikit on ehkä parasta mihin opiskelija voi rahansa käyttää -- eikö? ;-) Sen takia suosittelenkin erittäin mielelläni edullisia meikkejä, jotka oon itse käytössä hyväksi todennut.

nyx ultimate shadow palette cool neutrals
Nyx Ultimate Shadows palette - 02 Cool Neutrals*

Oon tosi huono käyttämään luomivärejä, tai oikeestaan minkäänlaisia silmämeikkituotteita ripsarin lisäksi. Päätin kuitenkin tällä kertaa haastaa itseäni ja jakaa meikkilookin teidän kanssa, joka on tehty nimenomaan näitä Nyxin tuotteita käyttäen. Tossa luomiväri paletissa on nimensä mukaisesti viileitä sävyjä niin vaaleita kuin hieman näyttävämpiäkin, yhteensä 16 kappaletta. Löytyy myös mattaista sekä shimmeristä ja yksi super glitterinen sävy. Paletti antaa niin paljon mahdollisuuksia erilaisiin silmämeikkeihin, että varmasti tuutte näkemään myöhemminkin jonkinlaisia kokeiluita, taisin jopa hieman innostua opettelemaan luomiväreillä leikkimistä. Jotenkin tylsät arkilookit ei inspiroi, mutta kaikenlainen hieman erikoisempi tyyli sitäkin enemmän!

nyx ultimate shadows makeup looknyx cool neutrals makeup look  
Ja tadaa! Tälläisen sain aikaan. Inspiroiduin tosta paletin räväkästä violetista sävystä, jota halusin ehdottomasti käyttää. Aloitin tekemällä hieman "halo eyes" tyyppistä lookia luomille. Sharpin rajan sain ihoteippiä käyttämällä. Alunperin ajattelin tekeväni perus rajaukset tuolla violetilla, mutta se olisi loppujen lopuksi vienyt niin paljon tilaa luomelta enkä tahtonut enää ryhtyä sotkemaan mielestäni jo onnistunutta meikkiä. Joten sovelsin hieman. Näppärästi sainkin ELFin mist & set suihkeen ja kapean rajaussiveltimen avulla tehtyä tuolla värillä vain rajauksien siivet. Lisäsin vielä samaa sävyä myös alaluomelle, joka ikäänkuin toi puolittaiset rajaukset tuohon meikkiin mukaan.

Itse paletista mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa. Värit ovat puuterisia mutta eivät kuitenkaan niin puuterisia, että pöllyäisivät ja karisisivat heti kun niitä siveltimellä koskettaa. Kaikki sävyt, kyllä myös mattaiset, ovat mielestäni riittävän pigmenttisiä sekä helposti työstettäviä ja blendattavia -- myös tälläiselle aloittelijalle. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä paletti hinta-laatusuhteeltaan!

makeup look

Huulille laitoin vedenkestävää Nyxin Full Throttle punaa sävyssä Kiss the Dust, joka on aivan ihana ruskean sävy. Luonnossa aavistuksen verran tummempi kuin näissä kuvissa. Näiden punien levitys huulille on helppoa niiden ns. liukkaan koostumuksen ansiosta. Nopeeasti ne kuitenkin kuivuu täysin mataksi huulilla ja toden totta ovat vedenkestäviä! Myös kulmat ja varjostukset olen tehnyt Nyxin tuotteilla.

Tykkään itse lopputuloksesta aivan hurjan paljon! Hieman panikoin peilin eteen istuessani, että mitähän tästä oikein tulee mutta kun rauhassa ja pikkuhiljaa lähdin meikkiä tekemään niin hyvähän siitä tuli! Eikö niin? Miltä näyttää teidän silmään, onko ihan kamala ensimmäisen kerran toivoton tuherrus?

Ja hei! Kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla ja viimeistään nyt liittyä mun blogin lukijaksi, nimittäin näihin tuotteisiin liittyen on pian tulossa jonkinlaista kivaa teitä lukijoita ajatellen

20 comments

 1. Wau, hieno meikki kyllä! Nyxin tuotteet on kivoja, omistan itte huulipunan. :-)

  ReplyDelete
 2. Wau aivan ihana meikkilook! <3 Sopii just täydellisesti syksyyn :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 kiitti. totta, violetit sävyt sopii kyllä hyvin syksyyn.

   Delete
 3. Ai että kiva meikki!! Itse kans ostin juuri eilen tuon paletin ja pidän myös siitä todella paljon! :)

  https://newdaysaara.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Siis vau! Mikä meikki, ite en osais koskaan tehdä tuollaista! Oot kyllä tosi kaunis! :-)

  ReplyDelete
 5. Upea meikkilook ja sinä! ♥

  ReplyDelete
 6. Itse menetin perjantaina NYX-neitsyyteni, ostin uutta huulipunaa ja rajausvärin, ah♥ ja ihan hirmuihana meikki sulla näissä kuvissa!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. siitä se lähtee, kohta haalit kaiken nyxiltä ;-) kiitos sinullekkin!

   Delete
 7. Nää kaikki olivat mulle uusia tuttavuuksia, täytyypä siis ottaa kokeiluun! :-)

  + Sun blogillasi on aivan ihana ulkoasu ja kuvat ihanan laadukkaita ja teksti sujuvaa.

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. En osaa kommentoida mitään järkevää tähän postaukseen, muuta kuin, että olet todella todella kaunis! ♥


  Written by Neea

  ReplyDelete
  Replies
  1. enkä mä osaa kuin kiittää todella paljon, aivan ihana kommentti ❤

   Delete
 9. aaaaah aivan ihana meikki ja vielä ihanampi sinä <3

  ReplyDelete
 10. Ei voi muuta sanoa kuin wau! ♥

  ReplyDelete
 11. En kestä miten ihana tää look on! Oot kaunis :) xx

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.