MAYBEAUTY INCREDIBLE FACE MASK

2016/11/23

maybeauty the incredible face mask

Moi! Jokunen aika sitten muhun otettiin yhteyttä MayBeauty.fi -sivustolta ja he kyselivät, oisinko halukas testaamaan heidän the Incredible Face Mask -kasvonaamiota. Innostuin ideasta. Pian paketti sitten kolahtikin luukusta kotiin ja sieltä paljastui yksittäispakattuja kasvonaamiota sekä niiden levitykseen tarkoitettu sivellin.

the Incredible Face Mask on siis peel off kasvonaamio, joka levitetään kasvoille, annetaan kuivua ja sitten kuivunut naamio revitään pois kasvoilta. Naamio lupaa poistaa mustapäitä, imeä talia kasvoilta ja tehdä ihohuokosista pienemmät, jo yhdellä käyttökerralla. Ihosta pitäisi tulla erittäin puhdas sekä kirkas. Naamio on myös cruelty free eli tuotetta tai siinä olevia ainesosia ei ole testattu eläimillä! :-)

maybeauty face mask

Sanoisin, että mulla on aika hankala iho. Pintakuiva mutta rasvoittuva entinen akneiho, jossa on tänäkin päivänä vielä suht paljon epäpuhtauksia. Mun iho myös reagoi herkästi uusiin ja tuntemattomiin tuotteisiin, joten oon aika vakiintunut ihonhoidon suhteen käyttämään hyväksi todettuja tuttuja tuotteita. Rohkeasti lähdin kuitenkin testaamaan tätä naamiota, toivoen, että se hieman kirkastaisi mun ihoa sekä poistaisi näkyvimpiä epäpuhtauksia. Myös peel off ominaisuus houkutteli tosi paljon.

maybeauty face mask before

Tässä mun täysin meikitön nassu ennen naamion levitystä. Täytyy mainita, että olin tässä vaiheessa jo testannut naamiota yhden kerran pari päivää aiemmin. Ohjeissa neuvotaan puhdistamaan kasvot ja levittämään naamio siveltimen avulla kasvoille, välttäen silmänympärysihoa sekä kasvojen alueita, joissa on karvoja. Ja tätä suosittelen ehdottomasti noudattamaan, ellet tahdo menettää kulmakarvojasi naamion mukana :-D Suosittelen myös levittämään naamiota paksulti reuna alueille asti, näin helpotat sitten poistamis vaihetta naamion kuivuttua. Naamio kuivuu n. 30 minuuttia, jonka jälkeen se revitään pois kasvoilta.

peel off face mask in actionblackhead peel of face mask2peel off face mask before maybeauty face mask resultsSamainen nassu naamion poistamisen ja lämpimällä vedellä huuhtelun jälkeen. Kuten huomaatte, pientä punoitusta on havaittavissa. Aavistuksen verran ton naamion poistaminen kirpaisee, mutta ei paljoa.

Tuotteen käyttäminen oli helppoa, mutta jos saisin itse päättää niin tuon pakkauksen voisi vaihtaa samanlaiseen, kuin maybeautyn muutkin naamiot -- vihaan noita auki revittäviä pusseja. Anyways, iho naamion käytön jälkeen oli aluksi kuivan tuntuinen, mutta vedellä huuhtelun ja kevyen rasvauksen jälkeen lopputulos oli pehmeä ja sileä. Kuivunut ihosolukko oli selkeästi lähtenyt naamion mukana. Parin käyttökerran jälkeen en ole huomannut merkittävää muutosta ihohuokosten koossa, mutta tykkään fiiliksestä joka kasvoille jää naamion jälkeen. Meikki levittyy seuraavana päivänä tasaisesti, kun ihokin on tasainen.

Onko teillä kokemusta juuri tästä kyseisestä naamiosta? Entäs muiden merkkien peel off naamiosta? :-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jos kiinnostus tätä tuotetta kohtaan heräsi, niin sain maybeautylta myös alekoodin, jolla saatte tilauksestanne 30% alennusta. Alennuskoodi on kidmask tai voitte helposti klikata tästä, jolloin alekoodi automaattisesti vähentää tuon 30% tilauksen loppusummasta. Joulua silmällä pitäen, tää on loistava idea myös pukinkonttiin ;-)

4 comments

 1. Tykkäsin kovasti Pore Maskista, tätäkin olisi kiva testata! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. muakin kiinnostais kokeilla sitä pore maskia :-)

   Delete
 2. Awesome product! I've never heard about this product and brand... Thanks for sharing dear*
  Great blog! I'm following you! Follow back? ***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  ReplyDelete
  Replies
  1. i will definitely check out your blog! xx

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.