LETS CONTOUR WITH BLUSH

2017/01/20

nyx high defination blush taupe

Instagramissa on paljon pyörinyt juttua Nyxin High Defination poskipunasta sävyssä 22 Taupe, joka kuuleman mukaan kävisi passelisti varjostusten tekoon kasvoille. Omaan silmäänikin tää sävy näytti oikein lupaavalta, joten nappasin sen Nyxin pisteeltä mukaani tossa vuoden vaihteessa.  Innoissani lähdin tätä testaamaan, koska mun ainoa puuterinen varjostusväri on tällä hetkellä Nyxin highlight & contour pro paletissa, eikä sen mukana kuljettaminen ole kovin fiksua yhden ainoan sävyn takia. Myös tuo kyseinen sävy alkaa olla jo hieman loppumaisillaan ja oonkin ehtiny jo pienet tuskanhiet valuttaa miettiessäni, että mitä ostan tilalle. Joten jos tämä poskipuna toimisi niinkuin huhutaan, ratkaisisi se nuo ongelmat. 

nyx high defination blush taupe 2nyx contour blush taupe sculpt

Jos lähdetään vertaamaan tätä täysin mattaista HD poskipunaa aiemmin mainitsemaani contour pro paletin varjostusväriin sävyssä Sculpt niin näin vierekkäin katsottuna ei niissä ole hirveästi eroa. Ainoana asiana ehkä osuu silmään kokoero, nimittäin tuotteen määrä on poskipunassa 4,5g ja tuossa yksittäisessä varjostussävyssä 2,7g.

nyx contour swatch

Tää mun hieman säälittävän näköinen swatchaus kuitenkin näyttää jo huomattavasti selkeämmin noiden kahden tuotteen sävyeron. Poskipuna on kylmempi ja varjostuksiin tarkoitettu sävy on lämpimämpi. Itse suosin varjostuksissa mahdollisimman viileää sävyä, joten näitä swatcheja tehdessä olin jo positiivisesti yllättynyt tuosta poskipunasta. Poskipuna karisee hieman, mutta niin käy usein puuteristen tuotteiden kanssa. Itseäni se ei haittaa, kun vaan muistaa ennen kasvoille levitystä kopsauttaa sivellintä parisen kertaa.

nyx taupe blush contour 2nyx sculpt contour 2En kuvien väliin mitään turhaa löpinää laittanut, jotta niitä on helppo vertailla keskenään. Vasemmalla siis kuvat ilman varjostuksia, ja oikealla varjostuksien kanssa. Kuten kuvasta näkyy, on Nyxin poskipunalla tehty varjostus luonnollisemman näköinen, etenkin hiusrajassa, ja enemmän varjon värinen (voiko näin sanoa?...) Vaikkakin Nyxin varjostuksiin tarkoitettu sävy Sculpt on paletin kylmin sävy, on se huomattavasti HD poskipunaa lämpimämpi. Omaan silmääni kylmempi sävy sopii näin kalpeille kasvoille varjojen tekemiseen paremmin. Poskipunan blendaaminen kasvoille oli myös mielestäni helpompaa, pysyvyydessä päivän mittaan ei näiden kahden välillä ollut eroa.

Olenko siis tyytyväinen ostokseeni? Kyllä! Instagram made me buy it, haha. Nyt on ratkaistu ongelma "miten kuljetan yhden yksittäisen napin mukanani?" tämän poskipunan avulla. Varmasti tää pääsee käyttöön ihan muutenkin kuin reissussa ollessa.

Mitä ajatuksia teille heräsi? Pidättekö enemmän poskipunan vai ns. virallisen contour puuterin lopputuloksesta? :-)

8 comments

 1. Oho, nytpä nappaan tän tuotevinkin takataskuun! Nimittäin itseäni turhauttaa näissä contourpaleteissa se, että useimmiten paletti on
  1. Turhan suuri
  2. Turhia sävyjä
  3. Kallis verraten siihen, että käyttää vain muutamaa sävyä paletista koska loput eivät sovi omaan ihonsävyyn.

  Kalpealle iholle ei varmasti ole liian kylmä sävy ellei ihan liikaa laita sävyä. Ihan hyvältä sulla näyttää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niimpä! Eihän tuo nyxin contour/highlight palettikaan maksa kun sen parikymppiä, mutta seki on kallis hinta siihen nähen jos käyttää kahta sävyy koko paletista :-D että mielummin sit vaan 8€ tosta yhestä poskipunasta maksaa :-)

   Delete
 2. Mäkin oon tuumaillut, pitäiskö testata tota poskipunaa varjostusten tekemiseen. Se näyttää ainakin sulla tosi hyvältä! :) Sulla on ihanan oloinen blogi, liityin lukijaksi :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kannattaa pitää ehdottomasti mielessä toi puna :-) ja tervetuloa lukemaan!

   Delete
 3. Toi Taupe on tosi ihana! Se levittyy just tosi kivasti :) Sun blogissa on aina niin ihanat kuvat! <3 Ja muutenkin ihan 5/5 kokonaisuus!

  ReplyDelete
 4. Tää sävy on nyt vuoden ajan ollut mun ehdoton lemppari varjostusten tekoon, vaikkakaan omani ei ole HD-sorttia. Tilasin poskipunan Jenkeistä joitain kuukausia ennen kuin NYX saapui Suomeen ja samainen poskipuna on mulla edelleen käytössä, vaikka siinä on 0,5g vähemmän tuotetta kuin tuossa uudessa HD-versiossa. Tuote on siis todella riittävä, päivittäisen käytön jäljiltä pohja ei ole vielä lähimainkaan vastassa! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuulostaa hyvältä, saa nähdä miten kauan mulla menee ennenku pohja alkaa näkymään :-)

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.