PINK OMBRÉ HAIR

2017/03/14

Jotkut mua instagramissa seuranneet varmasti jo storiesin puolelta huomasi, kun päivitin kuvan blondatuista hiuksista tekstillä "sos". Ei siitä sen enempää. 
pink ombre hair curls 2
Katoin yks päivä itteeni peilistä ja tajusin oikeesti kuinka kamalalle mun hiukset näytti. Tyvikasvua oli melkein puoleen väliin pituuksia asti ja loppukin väri niiden jälkeen oli tosi ruma ruskea. Halusin sitten hieman päivittää lookkiani ja vaaleanpunaisen tukan toivossa vaalennettiin mun koko pää. Lopputulos ei oikeastaan ollut edes niin kamala, kuin mitä se olisi voinut olla. Muhun iski kuitenkin laiskuus ja usko siihen, että hiuksista tulis vielä oman käden kautta kivat oli aika pieni. 

Varasinkin sitten ajan kampaajalle ja nyt on tukka mintissä! Tumma tyvi tuntuu paljon enemmän multa, kuin vaalea. Ja sain sen haluamani vaaleanpunaisen. Hiukset on just sellaset kuin mitä mielessäni kuvittelin tuoliin istuessani. Mun hiukset on aina ollu perus tylsät ruskeet, niin nää kyllä piristää ulkonäköö ja omaa fiilistäkin aivan superisti!

Miltäs näyttää? Pitää ehkä jatkossakin vaan kiltisti suoraan sinne kampaajan penkkiin istua niin säästyy isommilta katastrofeilta...

16 comments

 1. Ihana tukka, mä niin tykkään noista pastelli sävyistä! :)

  ReplyDelete
 2. On ihan törkeen siisti fleda! Tykkään 6-0, itelleni en näkin näi vaaleeta mutta sulle sopii todella hyvin!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos hanna! tumma tyvi tekee näinkin vaaleesta tukasta yllättävän turvallisen, itekkin kuitenkin oon aina brunettena viihtynyt :-)

   Delete
 3. Ei vitsit miten kivat!! Aivan ihanat!♥_♥

  http://emmiinae.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Nää on aivan ihanat! Ja tuo on ihan täydellinen väri! <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Pinkit hiukset on aina ihanat ♥️

  ReplyDelete
 6. Ompa kivat nuo hiukset! Itsekin kyllä pidän tuollaisista vaaleanpunaisesta vivahteesta hiuksissa! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoooos, vaaleanpunainen on ihanaa ♥

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.