YHDELLÄ TUOTTEELLA KASVOT & SIVELTIMET PUHTAAKSI

2017/03/18

Miltä kuulostais tuote, jolla saat pestyä itsesi halutessasi päästä varpaisiin ja sen lisäksi myös meikkisiveltimesikin? Mun mielestä ainakin tosi hyvältä ja helpolta diililtä. Kaikki yhdellä ainoalla tuotteella. Tän helpommaksi ei varmaan voi enää mennä. Lacto Line pesuneste on se taikatuote, jolla tuo kaikki onnistuu. Päätin vinkata tästä teille, jotta muutkin tietäisi tän mahtavuuden olemassa olosta!
lactoline puhdistajaKyseessä on siis hajustamaton (myös hajustettu versio löytyy kaupoista) pesuneste erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Tällä voi pestä kasvot, hiukset, vartalon ja halutessaan vaikka vajayjayn. Käy siis aivan kaikkeen. Pesuneste kosteuttaa ja suojaa ihoa, sekä samalla estää bakteerien kasvua ja hajujen muodostumista. 

Itse olen käyttänyt tätä meikkien puhdistukseen kasvoilta sekä yleisesti kasvojen puhdistukseen todella kauan. Tuote käy myös akneiholle, itsekin aikoinani tätä käytin akneihon puhdistukseen. Pidän tästä ihan superisti, koska missään vaiheessa tämä ei ole kuivattanut ihoani, eikä päinvastaisesti myöskään aiheuttanut sellaista rasvaista tunnetta kasvoille. Myös tuoksuttomuus ja se, miten simppeli tämä tuote on, ovat olleet syynä siihen, että olen tätä niin kauan käyttänyt. En todellakaan luopuisi tästä. 

lactoline meikkisiveltimien puhdistajaSiinä vaiheessa, kun meikkaaminen meni ns. nextille levelille ja peliin tuli mukaan kaiken maailman siveltimet ja beautyblenderit, niin totesin tämän tuotteen vielä hieman aiempaa kätevämmäksi. En tykkää käyttää siveltimien pesussa kiinteitä saippuoita, tälläinen nestemäinen on mun mielestä jotenkin helpompi ja hygieenisempi. Ja koska Lacto Line ei sisällä oikeestaan mitään ylimäärästä, sekä koska se estää bakteerien kasvua niin saa sillä myös siveltimetkin putsattua vahingoittamatta niitä.  

cruelty free meikin puhdistusJos vielä jotain plussaa täytyisi sanoa, niin ehdottomasti yllä näkyvät merkinnät: Suomessa tehty cruelty free -tuote. Tätä löytyy puolen litran ja litran pakkauksissa ihan perus marketeista (prisma, tokmanni, s-marketit, sokos yms.), ja litrahinta on muistaakseni hieman reilut neljä euroa. Onhan tää ehkä hieman epäseksikäs tuote, mutta ei kai se pakkaus tai tuotteen ulkonäkö oo nii justiinsa. Jos siis tahtoo edullisesti päästä niin tässä tuote, jota voin lämpimästi suositella! 

Ootko sä aiemmin törmännyt kyseiseen tuotteeseen? 

10 comments

 1. Itse olen kyseiseen tuotteeseen tutustunut mieheni kautta ja melkolailla kaikkeen sitä on tullutkin käytettyä, mm. siveltimien pesuun :D Eli on todellakin toimiva - ja edullinen!! :)

  ReplyDelete
 2. Lactoline on tuttu merkki lapsuudesta, mutta sen jälkeen ei ole tullut käytettyä. Kun nykyset siveltimien puhdistukseen tarkotetut tuotteet loppuun niin pitää muistaa tää!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
 3. Haa, onkohan toi samaa jolla vuosikausia sitten pestiin hevosia. :D Katevaa kylla etta sama tuote kay moneen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha tommosesta en oo kuullutkaan :-D

   Delete
 4. Täytyy ehdottomasti ostaa testiin!♥ :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Oii tätä pitääkin ostaa testiin! Tokmannilla oon tätä pari kertaa kummastellut, mutta en oo ikinä ostanut sitä :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Kiitos tästä suosituksesta! Täytyypä kokeilla siveltimien pesuun :)

  ReplyDelete
 7. Tää täytyykin laittaa muistiin! :) Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
 8. Kuinkahan erilainen Lacto Linen nimenomaan kasvoille tarkoitettu pesuaine on suhteessa tähän? Ostin sen ja tuntuu että se ainakin meinaa vetää naaman korpuksi. Tosin voi olla että kuivuus johtuu jostain muustakin, mutta epäilen.

  Taidanpa ostaa tätä myöskin kunhan saan tämän putsarin käytettyä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm en osaa sanoa. En oo ite niitä just kasvoille tarkoitettuja putsareita lähtenyt kokeilemaan, kun tää on toiminut niin hyvin. Mullakin todella moni putsari yleensä kuivattaa ihoa, mutta tämä ei tosiaan oo kuivattanut koskaan :-)

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.