COLOURPOP SUPER SHOCK SHADOWS

2017/05/20

colourpop super shock shadow reviewMä olen itse vielä tosi aloittelija luomivärien kanssa. Voin kuitenkin sanoa tietäväni mitä luomiväreiltä odotan ja millaisia tahdon niiden olevan. Oonkin viimeaikoina aivan hurahtanut näihin ihaniin Colourpopin Super Shock -luomiväreihin, joiden koostumus on sellainen, ettei muualta vastaavaa löydä. Nämä on pannussa ihanan pehmeitä, aivan kuin voidemaisia. Iholle laitettuna ne kuitenkin muuttuvat puuteriksi, joka omasta mielestäni helpottaa paljon esim. sävyjen häivyttämistä -- kuitenkin ilman minkäänlaista fall outtia! Parhaiten nää toimii sormella, litteällä- ja blendaussiveltimellä levitettyinä. 

Super shock -luomivärejä löytyy kuudella erilaisella lopputuloksella, joista tän mun oman pienen kokoelman alun avustuksella kerron teille viidestä. Ainoa joka multa puuttuu vielä kokonaan on ultra-glitter. 

colourpop matte shadowscolourpop matte shadows swatchesMATTE - Ehdottomasti tällä hetkellä oma suosikkini näistä kaikista. Mattaiset sävyt miellyttää omaa silmää eniten ja viimeisimmässä tilauksessa laajensin hieman tätä mun sävy valikoimaa. Voisin sanoa, että nää viis sävyä pelaa todella hyvin yhteen ja koko lookin pystyy helposti luomaan näillä sävyillä itsestään. Riittävän pigmenttisiä yhdellä kerroksella, mutta pigmentti on kuitenkin helposti myös kerrostettavissa. 

colourpop satin shadowscolourpop satin shadows swatchesSATIN - Voisi verrata johonkin helmiäiseen puuteriseen luomiväriin. Ihanan tasaisesti kuultava lopputulos, tosi kauniita iholla.

colourpop metallic shadowscolourpop metallic shadows swatchesMETALLIC - Näistä kaikista mitä olen testannut, tää metallinen lopputulos on vähiten suosikkini. En sanoisi etteikö näissäkin pigmenttiä riittäisi, mutta ovat omaan makuuni liian glitterisiä -- ainakin tällä hetkellä mieli sanoo niin. Mutta kuten kuvasta näkyy on luomiväreissä jokin pohjasävy, metallisuutta ja  toiseen sävyyn kauniisti shiftaava glitter.

colourpop pearlized super metallic shadowcolourpop pearlized super metallic shadow swatchesULTRA METALLIC & PEARLIZED - Ehdottomasti mun toiset suosikki lopputulokset. Täyttä pigmenttiä yhdellä vedolla. Toimii parhaiten sormella levitettynä koko luomelle. Siis ihan todella kauniita molemmat, eikö? Etenkin toi KathleenLightsin luoma Weenie on ihana ruusukultainen sävy

Joko sä oot testannut näitä super shock shadow -luomivärejä? 

15 comments

 1. ColourPopin luomivärit on ihan parhaita, oon omaa kokoelmaani kerännyt jo pari vuotta ja olisikohan mulla noin 100 sävyä, täytyykin laskea :D. Weenie on yksi mun suosikkeja, samoin Wattles, joka muuten mulla näyttää ihan täysin eri sävyltä kun tuo sun. Outoa. Mun Wattles on paljon vaaleampi, sellainen nudevaaleanpunainen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No siis tuo onkin jännä juttu, koska kun noi tuli niin ihan yllätyin että en mielestäni tällästä tummaa tilannut ja onhan toi ihan eri värinenki kun nettisivujen kuvassa... Täytyypäs vähän enemmän perehtyy tähän, et missä vika :-D

   Delete
 2. Miullekkin tuli eka CP tilaus eilen,ja jotenki shimmerisyys sekä koostumus tuli yllärinä vaikka olinki näistä jo jonkin verran lukenut. Niin pienet pannut on et eiköhä pois saa käytettyä😀

  ReplyDelete
  Replies
  1. noissa on kyllä aika vähän tuotetta, nopeesti tulee pannun pohja vastaan varsinkin jos paljon sormella tuotetta levittää :/

   Delete
 3. En vieläkään oo kokeillu näitä, mut hirveesti tekis mieli. Nyt vaan oon säästökuurilla nii ehkä sit sen jälkeen ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. ehkäpä sun säästökuuri loppuu ennen seuraavaa ilmasta toimitusta, niin saat edullisesti testiin näitä ;-)

   Delete
 4. Siis ton vikan kuvan sävyt, jeesus mikä pigmentti ja hohto ja ihanat sävyt♥♥♥ Pakko laittaa nää luomivärit testiin jossain vaiheessa!!

  ReplyDelete
 5. En ole edelleenkään testannut :D minua kiinnostavat ihanat pakkaukset joten solonapit ei iske. Myöskin tuo nopea kuluvuus hämmentää, en ole jotenkin näistä innostunut ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä taas jotenkin pidän noiden yksittäisistä pakkauksista :-D

   Delete
 6. ColourPop:n luomivärit on kyllä aivan ihania - muutama niitä itsellekin tullut hankittua :D

  ReplyDelete
 7. Siis aah, nää on niin ihania!! :--D Pitäis kyllä testata näitä, tuo koostumus kuulostaa täydelliseltä! <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 8. Onpas hienot! Pitää varmaan kokeilla jossain vaiheessa!

  ReplyDelete
 9. Noi on ihan parhaita! Multa löytyy pearlized-, metallic- ja ultra metallic -sävyjä :) Sain juuri tällä viikolla paketin, jossa oli lisää ColourPopin tuotteita ja mm. heidän uusia pressattuja luomivärejä. Yhden kokeilun perusteella nekin ovat superhyviä :)

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.