MATTAHUULIPUNA POIS YHDELLÄ PYYHKÄISYLLÄ

2017/05/06

nyx be gone lip color remover review
Tämän, ei ikinä loppuvan, mattahuulipuna trendin keskellä on ehkä hyvä kertoa teille tuotteesta, jonka avulla saatte helposti tarttuvimmatkin punat pois yhdellä pyyhkäisyllä. Enää ei siis tarvitse hangata huulia niin, että koko naama on lopuksi levinneen huulipunan peitossa.

Muutama viikko sitten suuntasin Stockmannin NYXin pisteelle, kun olin Helsingissä BID-tapahtuman jälkeen pyörimässä. Stockan valikoima oli oletettavasti hurjasti paljon isompi, kuin Kuopion Sokoksen, joten pidemmän tovin siellä olin ja lopulta lähdin muutaman tuotteen kanssa. Yksi niistä oli tämä Be Gone lip color remover, eli se taikatuote jolla mattapunat saa helposti huulilta pois. 

Käytännössähän tämä toimii siis niin, että levität tuotetta huulillasi olevan huulipunan päälle ja pyyhit sen sitten vaikkapa vanulapulla pois, jolloin huulipunakin lähtee mukana. NYX sivuillaan sanoo, että tätä voi jopa itsestäänkin huulirasvan tavoin käyttää. En ehkä meikittöminä päivinä tätä huulirasvana käyttäisi, mutta juurikin sen jälkeen kun on huulipunan poistanut, niin tällä saa sitten kivan kosteutetun tunteen huulille.

nyx be gone lip color remover 01Pakkaus on tarkoitukseensa ihan kätevä ja simppelin näköinen tuubi, tuollaisella viistopäisellä kärjellä. Itse tuote on aika paksua ja sitä saa voiman kanssa tuolta ulos puristaa. Tämä on sävyltään 01, tuollaista vaaleanpunertavaa joka ei kyllä huulilla liiemmin erotu. En ole varma onko tästä muitakin sävyjä olemassa, ainakaan itse en Stockan valikoimista muita vaihtoehtoja löytänyt.
 the best matte lipstick removerOtin testiin kaksi ihan mun lemppari mattahuulipunaa. Milanin amore matte lip creme*, joka on nestemäinen huulipuna ja kuivuu huulille niin mataksi, ettei sitä yksinkertaisesti saa pois ilman jotain tököttiä. Toisena on Nyxin full throttle vedenkestävä huulipuna*. En niinkään pidä tästä punaisesta sävystä, mutta valitsin sen tähän postaukseen syystä: jokainen joka on joskus huulilleen punaista mattapunaa laittanut, tietää ettei sitä noin vain pyyhkäisemällä pois saa.

nyx matte lipstick removerTuossa huulipunan poistajassa on seassa pieniä ns. rakeita, jotka kuvasta hieman erottuu. Ne sitten katoaa tuotetta levitettäessä. Henkilökohtaisesti tykkään puristaa tuotetta tuubista ensin yhteen kohtaan ja sitten sormella kevyesti levittää sen alueelle, josta tahtoo huulipunan poistaa. Puna alkaa aika äkkiä irtoamaan ihosta ja sekoittumaan tuohon poistajaan, joka onkin syynä siihen miksen tuolla tuubin omalla kärjellä tuotetta levitä. 

nyx be gone lip color remover in actionliquid lipstick removerJa tadaa, tässä lopputulos! Annoin tuotteen "vaikuttaa" parisen minuuttia, jonka jälkeen vanulapulla pyyhkäisin sen pois. Vasemman puoleiselle Milanin punalle riitti hyvin yksi kerta tuolla Nyxin huulipunan poistajalla. Tuosta näkyy myös se, miten nestemäinenpuna ei lähtenyt muualta leviämään -- on siis todella pysyvää tavaraa!

Nyxin punainen huulipuna puolestaan vaati kaksi kertaa tuota poistajaa, ennenkuin iholle ei jäänyt selkeää punaista jäämää. Mutta onhan se kuitenkin edelleen punainen sävyltään, joten ehkä se hieman antaa anteeksi. 

Itse pidän tästä tuotteesta todella paljon. Etenkin silloin, kun aamulla kiireessä sutasee nestemäisenpunan miten sattuun, niin tällä saa sen nopeesti pois ilman, että koko suunympäryksen meikit lähtee. En voi kuin vaan lämpimästi suositella!

No, joko vakuutuit?
Ootko aiemmin törmännyt tähän kyseiseen, tai vastaaviin tuotteisiin?

*tuote saatu blogin kautta

12 comments

 1. Replies
  1. jes kiitti! mä vähän säädin niiden kans, ku mietin et miten saan parhaiten demottuu ton tuotteen toimivuuden :-D

   Delete
 2. Mielenkiintoinen tuote vaikkei itselleni välttämättä niin tarpeellinen, koska kuivahuulisena harvemmin mitään superkestäviä punia käytän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin yleensä meen kosteuttavamman ja vähemmän matan huulipunan kans, mut tää on hyvä niille hetkille ku haluan laittaa esim. tota milanin punaa :-)

   Delete
 3. Oletko Kuopiosta? Täällä kyllä on tosi iso NYX piste, Matkuksessa on toinen. Kerrankin meillekin jotain ;) tämä oli mielenkiintoinen tuote, arvaa vaan montako kertaa mattapunat on pitkin huulten ympäryksiä kun yrität hinkata pois...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täältähän minä :-D Siis löytyy kyllä hyvä perus valikoima ja ku toi emotionin piste tuli kans niin ei oo kaikki tuotteet aina loppu, mut oli silti paljon uutta hypisteltävää stockalla enemmän.

   Delete
 4. Oho, ihan ehdoton hankinta! Miksen ole tiennyt tästä ennen :D Mattapunia kun tulee käytettyä lähes jokaisessa meikissä niin tää olisi pelastanut monet tilanteet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää toimii kyllä tosi hyvin, etenkin just tosi mattasten liquid lipstickien kans! :-)

   Delete
 5. Vau! Onpa tehokas tosiaan! :) En ollut tästä aikaisemmin kuullut, joten kiitoksia vinkistä! Stockan NYXin pistellä itskein vierailiin vähän aikaa sitten ja eihän sieltä kyllä tyhjin käsins pois päässyt :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oleppas hyvä! Hahah joo, ja jäi vielä paljon tuotteita mitkä ois tehnyt mieli ottaa myös mukaan :-D

   Delete
 6. Onpas näppärä :) Käytän itse puhdistusöljyjä (ei tahmaavia) millä saa koko meikkihelahoidon putsattua niin ei tarvitse erikseen ns täsmätuotteita. Sen jälkeen puhdistan vielä kasvojen ihon puhdistusvaahdolla

  ReplyDelete
  Replies
  1. näin teen itsekin ja yleensä otan huulimeikin ihan perus öljyisellä meikinputsarilla pois, mutta esim aamuisin tai kesken päivän kun muun meikin pitää vielä pysyy hyvän näköisenä niin tää on loistava siihen!

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.