VÄRIÄ SISUSTUKSEEN TAULUILLA

2017/05/02

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Ensimmäisen kunnollisen sisustuspostauksen vuoro! Mulla on nimittäin vihdoin isot ja kauniit taulut seinällä! Sain Deseniolta yhteistyön merkeissä valita itselleni muutaman julisteen. Selasin sivuja ja eri kategorioita useita kertoa lävitse. Lopulta käytin hyväkseni heidän todella kätevää inspiraatio sivua ja sieltä löysin the perfect pairin, eli aivan täydellisesti toisiinsa mätsäävät julisteet. Nämä kaksi 50x70cm kasviaiheista julistetta pääsi meidän olkkarin seinälle.

Meillä on huonekalut aikalailla kokonaan mustia. Kuviollinen ja värikäs matto tuo olohuoneeseen jo hieman eloa ja kodikkuutta, mutta sen lisäksi myös nämä taulut herättävät sisustusta eloon. Matto ja julisteet sopivat mielestäni muutenkin tyyliltään todella hyvin yhteen. Ja koska aiempien kokemusten perusteella en ole kovinkaan hyvä kasveja elossa pitämään, niin näillä julisteilla saadaan sitä kasvillisuus fiilistä olkkariin. Deseniolta löytyy paljon muitakin luontoaiheisia julisteita.


Kahden isomman julisteen lisäksi otin tälläisen hieman pienemmän 30x40 "buffalo horns" -julisteen. Tällä hetkellä sekin on olohuoneessa, vastakkaisella seinällä olevan tv-tason päällä. Saa nähdä minne se vielä ajan myötä eksyy, sopii ainakin kokonsa puolesta todella moneen paikkaan.

Ja hei koodilla "kidult25" saatte halutessanne -25% alennusta desenion tuotteista 2.5. - 4.5. eli nyt tiistaista torstaihin saakka (ei koske handpicked valikoimaa). Jos sieltä joku kiva juliste löytyy, niin nyt kannattaa napata se ostoskoriin hieman halvemmalla.

Onko julisteet osa sun sisustusta? 

7 comments

 1. Oi kyllä hienot julisteet valitsit! Mä oon monta kertaa meinannut kyseisestä paikasta tilailla, mutta aina iskee valinnan vaikeus!😄 Tiedä vaikka tämän alennuksen kanssa osaisin valita useamman!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla oli ihan sama juttu! Suosittelen kyllä käyttämään sitä inspiraatio sivua ja esim. instasta selaamaan, niin näkee paremmin miltä eri julisteet näyttää seinällä :-)

   Delete
 2. Oi vau miten persoonalliset julisteet oot valinnut!<3 Niin upeat :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Desenion julisteet on kyllä niin ihania!! Ihastuin kyllä suuresti noihin kahteen luontojulisteisiin! <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Pitää kyllä käydä tsekkaa jos löytyisi joku kiva juliste :D

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.