LA GIRL METALLIC LIQUID LIPSTICKS

Pastel Beauty lähetti mulle LA Girlin metallisia punia testiin. Sain niin vaaleita nudesävyjä, kuin hieman tummempia ja värikkäämpiäkin sävyjä kokeiltavaksi. Swatchasin nämä kaikki sävyt ja tulin nyt kertomaan, mitä pidin näistä edullisista ja eläinkokeettomista huulipunista!

Nämä LA Girlin Metal Liquid Lipstickit* on suht uusia tuotteita LA Girliltä. Sävyjä löytyy melkein pari kymmentä, joista suurinosa on tosi nättejä nuden ja kultaisen sekä pronssin eri sävyjä. Huulipunien koostumusta kuvailee ehkä parhaiten sana mousse. Nämä ei siis ole mun mielestä varsinaisesti nestemäisiä huulipunia. Myöskään pysyvyys huulilla ei ole yhtä hyvä kuin nestemäisissä punissa yleensä. Nämä löytyykin esim. LA Girlin omilta sivuilta kategoriasta "lipgloss", eli enemmänkin huulikiilto tyyppisiä pysyvyydeltään.

CHAMPAGNE | SMOLDER

POLISHED | ILLUMINATE

BRONZED | GALVANIZE

MOLTEN | LUSTROUS

Kuvissa huulille swatchattuna kahdeksan sävyä jotka mä sain. Ja kuten varmasti voitte huomata, niin vaaleimmat sävyt eivät aivan toimineet mun huulilla. Täyden pigmenttisyyden saadakseen näitä joutuu laittamaan pari kerrosta, joka taas tekee etenkin vaaleimmissa sävyissä, lopputuloksesta epätasaisen ja "streakyn". Tummemmat sävyt toimi mulla huomattavasti paljon paremmin! Mun lemppareiks näistä kahdeksasta nousi ehdottomasti sävyt Bronzed ja Lustrous. Nudeista oma suosikki on Illuminate. Kaikissa sävyissä on joko kultainen tai hopeinen metallinen lopputulos, joka kauniisti kuultaa valossa.

Mitä sä pidit näistä LA Girlin metallisista punista?
Mitä mieltä olet ylipäätään metallisen lopputuloksen jättävistä huulipunista? 

* postauksen tuotteet saatu blogin kautta

What's your opinion?

 1. Mulla on kans näitä ja brilliant sävy eli sellanen ihana pinkki on aivan upea sävyltään! Mulla onkin jokusen viikon päästä tulossa meikkitutoriaalia sen punan kanssa :) Ja tykkään kun nää on sellasia settle glow punia, mutta koostumusta en oo ehtiny vielä niin hirveästi pitkäkestoisuudeltaan testailemaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Settle glow onkin hyvä sana kuvaamaan näitä! Ei oo ihan niin överi metallisia kuin vois olla. Pitää pysyä kuulolla sun blogissa ja kattoo toi tutoriaali sitten kun tulee ulos :-)

   Delete
 2. Onpa ihanan näköisiä punia! Itse en omista yhtäkään metallisen sävyistä huulipunaa, mutta ehkä sellainen pitäis myös hommata :-D !

  ainoaxberg.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Testaa ihmeessä, kivaa vaihtelua välillä perus punien ja huulikiiltojen lisäks!

   Delete
 3. ColourPop:n hieman vastaavanlainen tuote minulta löytyykin, mutta se on itseasiassa aikalailla unohtunut kaappiin - pitääkin kaivella esiin ja testailla miltä näyttää :D Ideana metalliset huulet kuullostavat kyllä aika päheiltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Multakin parilta eri merkiltä löytyy entuudestaan metallisia punia ja ihan totta, että meinaa unohtua tuonne laatikoihin. Ehkä näin kesällä tulee käytettyä tälläisiä enemmän :-)

   Delete
 4. Nää näyttää tosi ihanilta, varsinkin nuo vähän tummemmat sävyt! Bronzed ja Galvanize on näistä mun lempparit! <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tummemmat sävyt oli munkin mieleen enemmän :-)

   Delete
 5. Nuo tummat sävyt näyttää upeilta! :) Voisin itsekin hankkia näitä kokeiluun, en ollut edes kuullut näistä ennen tätä joten kiitos esittelystä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oleppas hyvä vaan! Pastelbeautylla taitaa tällä hetkellä olla jopa kaikesta -25% ;-)

   Delete
 6. Replies
  1. Kiva että säkin tykkäät :-)

   Delete
 7. Onpa nättejä! Smolder ja Illuminate kelpaisi mullekin :) Ja onhan nuo kaksi alintakin sävyä aika upeat! :D

  ReplyDelete
 8. Oi, kauniita sävyjä! Nuo kaksi viimeistä ihastuttaa erityisesti, pitääkin pitää nää mielessä :)

  ReplyDelete

@noorajjulia