BETTE BOX 07/2017 + ALEKOODI

2017/07/10

Bette Box aika jälleen kerran! Postauksen lopussa on myös alekoodi, joka on voimassa tämän viikon, joten kannattaa lueskella sinne asti.
bette box heinäkuu 2017 alekoodi
Heinäkuun boxista* paljastui yllättävän kivoja tuotteita! Eniten pidin Lumenen Lähde kasvosuihkeesta, joka oli paljastettu olevan mukana jo etukäteen. Toinen suosikki oli BodyBoomin kahvikuorinta, jonka mä sain original tuoksussa. En välitä kahvin tuoksusta juurikaan, mutta tämä kuitenkin kuorii kropan todella hyvin ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Tämän kuorinnan jälkeen voikin käyttää näytteenä tullutta vartalovoidetta. Tykkäsin tällä kertaa pienistä näytteistäkin paljon.

Ehkä hieman huvittava tuote oli Pepsodentin White now CC- hammastahna. CC-meikkivoiteet on varmasti jo monille tuttuja, mutta mites hammastahnat? Todella tummansininen tahna ns. värjää hampaat näyttämään valkoisemmilta, vähän sama idea kuin hopeashampoossa -- ihan hauska, ei mikään perus tylsä hammastahna kuitenkaan.

Herbinan dödö meni jälleen kerran äidille, mulle tällä ei ole mitään käyttöä. Garnierin misellivesi on ollut pitkään mun "täytyy testata" -listalla ja nyt se vihdoin pääsee testiin. Viimeisimpänä Essencen the gel kynsilakka, jonka sain sävyssä "so blue, so true". Tästä oli boxeissa useitakin eri sävyjä mukana ja aina ei voi voittaa. Sininen ei vaan kuulu mun väreihin.

Mitä te piditte tämän kuukauden Bette Boxin sisällöstä?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tällä viikolla 10.7. - 16.7. elokuun Bette Boxin saa hintaan 16,90€ (norm. 18,90€) koodilla KESÄLOMA17. Tilaamaan pääsee kätevästi tästä* tai sivupalkin Bette Box kuvasta*. Elokuun boxin yhteisarvon on luvattu olevan yli 60€ ja sisältävän viisi täysikokoista tuotetta. 

*mainoslinkki, tuote saatu blogin kautta

9 comments

 1. Tuo Lumenen kasvosuihke on kyllä kuumien kesäpäivien pelastaja! Se freesaa niin kivasti jo muutamalla suihkauksella :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! Mä oon tykkännyt käyttää sitä aamuisin, kun tälläsinä kuumina päivinä ei tee mieli laittaa mitään rasvoja kasvoille :-)

   Delete
 2. Mä oon kovin huono kaikessa, mikä liittyy kosmetiikkaan, joten tästä saa hyviä vinkkejä/ostosuosituksia tulevaan :-D Mä nimittäin ostan aina ensimmäisen vastaan tulevan tuotteen, jos edellinen on päässyt loppumaan, haha...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, oot sitten ihan vastakohta muhun :-D mulla menee joskus ihan liian kauan kun vatvon eri vaihtoehtojen välillä...

   Delete
 3. Kivoja tuotteita testattavaksi, etenkin Lumenen Lähde kasvosuihke ja Garnierin misellivesi :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Pidin kyllä hyvinkin tämän boxin sisällöstä, ainut mikä itseä haittasi oli että multa löytyy jo tuo Lumenen suihke, Garnierin misellivesi sekä Body boomia isommassa pussissa :D Hyvä festariboksi kuitenkin, vaikka tuo hajuvesinäyte ei kyllä festareille sovikaan!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ainakaan pääse sit sulla noi heti loppumaan! :-D Tuota hajuvesinäytettä en itseasiassa ookkaan vielä tuoksutellut.

   Delete
 5. Itse vannon tuon Pepsodent white now-hammastahnan nimeen, ihan ehdoton.
  -Piikkisika

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.