BETTE BOX 08/2017 + ALEKOODI

2017/08/13

Elokuun Bette Boxin* esittelyn aika! Bette Box on kuukausittain lähetettävä paketti, joka pitää sisällään n. 4-6 erilaista kauneusyllätystä. Aiemmat kuukaudet pääset halutessasi tsekkaamaan tästä. Katsotaampas mitä tällä kertaa paketista paljastui.

bette box elokuua 2017 alekoodi
"Back to basics" -teemalla varustettu boxi piti sisällään nimen mukaisesti aika perus tavaraa. Oma ensi fiilis oli hieman vaisu. Mutta kun lähdin tarkemmin tutustumaan tuotteisiin huomasin niiden olevan aivan käyttökelpoisia joka päiväisiä "basics"-tuotteita.

bette box kokemuksia
Bette Box piti sisällään Iberon ripsentaivuttimen (4,90€) jolle itselläni ei ole käyttöä, koska olen näiden suhteen todella tarkka ja nirso... Helenin skin, hair & nails kauneusravintolisään (27€) suhtauduin hieman nihkeästi. Alku vuodesta Bette Boxista paljastui saman brändin biotiini ravintolisä, josta mulla on edelleen jäljellä muutamia pillereitä. Manna kadarin prime time meikinpohjustusvoide (25$) oli mukava yllätys. Pidän muutenkin meikkituotteiden saamisesta eniten. Tämä tuote on tarkoitettu silmien sekä huulien pohjustukseen, mutta käy hyvin myös peitevoiteena sekä jopa korostuksena. Mukana oli myös näyte Cleanin fresh laundry tuoksusta

bette box tarjous
Näytteenä tullut Listerinen suuvesi oli pieni turn off, mutta onneksi se oli tosiaan vain näyte. Nivean käsivoide (4,20€) menee todella hyvin tuohon "basics"-sarjaan mukaan. Pidän Nivean tuotteiden ominaistuoksusta ja tämä voide imeytyi ihoon nopeasti. Mielummin boxissa voisi kuitenkin olla jotain uutta, jännittävää ja erikoista testattavaa, jota ei välttämättä itse tulisi marketista ostettua. Lumenen klassikko uudistava yövoide (5,90€) tulee ehkä talvemmalla käyttöön kuivan ihon kanssa kamppaillessa. Testasin tätä kuitenkin jo kerran ja härreguud tässä on voimakas tuoksu. Pyrin käyttämään mahdollisimman miedon tuoksuisia tuotteita ja etenkin yöksi laitettavissa tuotteissa en pidä voimakkaista tuoksuista. Siitä pitkä miinus. 

Mitä sä pidit elokuun Bette Boxista?

Syyskuun Bette Boxin saa hintaan 15.90€ (norm. 18.90€) koodilla "SYYSBETTE". Koodi on voimassa 20.8. saakka. Bette Boxin sivuille tilaamaan pääset kätevästi tästä** mainoslinkki, tuote saatu blogin kautta

17 comments

 1. Mitä ripsentaivuttimia yleensä käytät?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käytän oikeestaan vaan WeCareIconin metallista ripsentaivutinta. Joskus jos tahdon överi taivutukset niin muovisella taivuttimella teen, mut tooosi harvoin :-)

   Delete
 2. Mä sain itse just heinäkuussa muuta kautta ton Manna Kadarin primerin, enkä oo sitäkään oikein käyttänyt, joten toi ei innostanut yhtään. Samoin noi Heleinin ravintolisät oli vähän blaah. Eli oikeastaan ne kaksi tuotetta, joista suurin osa boksin arvosta koostui, oli ne mitkä ei mua kiinnostaneet lainkaan :D Yövoide oli ihan jees varsinkin mun kuivalle iholleni, käsivoide taas tosi peruskamaa, mutta mäkin kyllä tykkään tosta Nivean perustuoksusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin aluks vähän nihkeilin ton Manna Kadarin kanssa, mut yllättävän kiva tuote kuitenkin :-) Saa nähdä jääkö pysyvästi käyttöön.

   Delete
 3. Oon ite kans tosi pettynyt noihin Lumenen rasvoihin. En tiiä onko musta tullu yhtäkkiä tosi herkkä tuoksuille vai eikö Lumenen rasvoissa oo ennen ollut näin voimakkaita tuoksuja(??) vai miten lienee asiat, mutta piiiitkä miinus täältäkin. :|

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin, eli en ole ainoa tämän asian huomannut.. Suosinkin yleensä perus apteekkivoiteita niin säästyn tältä tuoksu-ongelmalta :-D

   Delete
 4. Kiva postaus!

  http://jabuvaan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Musta Lumenen yövoide on ihan kiva. En ainakaan omaan nenään havaitse tuoksun olevan erityisen voimakas. Ravintolisät on mulle vähän plääh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meitä on niin monia erilaisia, toiset tuotteet sopii toisille ja toisille taas ei lainkaan :-)

   Delete
 6. Minulle ei tule tuo em. boxi. Haluan valita kosmetiikkani itse.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä myös, useimmissa tilanteissa. Tämä boxi on kuitenkin kiva ylläri aina kerran kuussa!

   Delete
 7. Todella kivat kuvat :) Itse en näitä boxeja ole ikinä tilannut, tosin haluaisin jotain joskus testata :)


  www.dailychic.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kannattaa hyödyntää alekoodi ja kokeilla vaikka ihan vaan 1kk ajan :-)

   Delete
 8. Vaikuttaa kivoilta perustuotteilta! Minusta siis boxin sisältö näyttää oikein mielenkiintoiselta :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näistä löytyy kyllä aina melkeimpä jokaiselle jotakin mieluista :-)

   Delete
 9. Olen näitä bokseja joskus katsellutkin blogeissa. Tämä boksi ei ollut niin kiva kuin edellinen...

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.