HELPPO MEIKKIVINKKI: VÄHEMMÄN KAKKUISET SILMÄNALUSET

2017/08/28

Mario Dedivanovic (@makeupbymario) on hurjan taitava, suosittu ja tunnettu etenkin Kim Kardashianin meikkaajana. Hän pitää Masterclass tunteja suurille yleisölle ja nyt tuoreimmassa tapahtumassa hän oli paljastanut super hyvän meikki- ja peitevoide kikan, jota itsekin olen käyttänyt jo vuoden päivät.

makeupbymario peitevoide vinkki silmien alle
kuva: instagram @makeupbymario

Meikkivoidetta ei nimittäin kannata laittaa silmänalusille, jos aikoo myöhemmin lisätä niille myös peitevoidetta. Itse suosin täysin peittäviä peitevoiteita, jonka vuoksi sen alle on täysin turha laittaa kerrosta meikkivoidetta. Lopputuloksesta tulee heti paljon kauniimpi, luonnollisempi ja kevyemmän tuntuinen kun silmänalusille on lisätty vain peitevoide. 

Toinen vinkki mitä itse tykkään tehdä, on antaa peitevoiteen olla silmien alla hetken aikaa ennen puuterointia. Ja kyllä, tämä aiheuttaa sen, että peitevoide menee niihin pieniin juonteisiin mutta se ei haittaa. Hetken odoteltuani kevyesti pyyhkäisen ja tuputtelen ne juonteisiin menneet peitevoiteet pois ja sen jälkeen vasta puuteroin silmänaluset. Don't really know where the magic is, mutta olen todennut tämän tavan toimivaksi itselleni ja toivon, että tästä olisi apua jollekin muullekin!

Mitä meikkivinkkejä sä olet oppinut, ehkäpä Mariolta tai muualta somesta?

3 comments

 1. Hitsi, mä jo innostuin, et joku uusi vinkki, mut näinhän mäkin aina teen! :-D
  Jossain näin myös, et vaseliinii tms reilu kerros silmänalusille vähäks aikaa ennen meikkaamista vaikuttamaan, sit pyyhkii pois. Tätä en oo kyl vielä ite testannut. :-P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha mullakin käy usein noin vinkkipostauksia lukiessa :-D Mielenkiintoiselta kuulostaa toi vaseliini, pitäs melkeen ihan testata joskus.

   Delete
 2. Hei tätä pitää kokeilla!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.