PEITTÄÄKÖ SE? - NYX GOTCHA COVERED CONCEALER

2017/08/25

Uusi postaussarja starttaa käyntiin nyt! Itse rakastan full coverage eli täysin peittäviä meikkipohjatuotteita. Pidän siitä, että saan luotua täysin virheettömän meikkipohjan, johon voin sitten lisätä helposti haluamani poskipunat, aurinkopuuterit ja muut sävyä antavat tuotteet. 

Usein pakkauksissa merkintä full coverage, peittävyys 5/5 tms. ei kuitenkaan pidä mun mielestä aivan täysin paikkaansa. Tässä uudessa "Peittääkö se?" -postaussarjassa tulen testaamaan peitetuotteita, jotka väittävät olevansa täysin peittäviä. 
nyxs gotcha covered todella peittava
Ensimmäisenä syynäykseen pääsee NYXin Gotcha Covered -peitevoide. Yllätyin, kun näin tämän NYXin pisteellä jokunen aika sitten. Peitevoide nimittäin lupaa olevansa vedenkestävä sekä täysin peittävä, dewy lopputuloksella sekä kestää iholla koko päivän. Suuria puheita pakko myöntää.

nyx peitevoide tummille silmille finneille
Sävyistä löytyi yllätyksekseni suhteellisen sopiva vaihtoehto. Vaalein sävy 00 Albaster on kuitenkin hieman liian keltapohjainen minun makuun. Koostumukseltaan Gotcha Covered -peitevoide on todella paksua ja tahmaisen tuntuista. Ei siis ollenkaan nestemäistä, esimerkiksi tuosta kädeltä se ei lähtisi valumaan minnekään ikinä.

nyxs gotcha covered peitevoide arvostelu
Ensimmäisessä kuvassa kasvoillani ei ole kosteusvoiteen lisäksi mitään. Täytyy myöntää, ettei silmänaluseni ole tummimmasta päästä ja kiireisinä päivinä pärjään pelkän meikkivoiteen peittävyydellä. Testasin kuitenkin, riittääkö tämän NYXin gotcha covered -peitevoiteen peittävyys näille silmänalusille.

Toisessa kuvassa on yksi kerros peitevoidetta levitettynä kostealla Real Techniquesin meikkisienellä. Tummuus silmien alta on jo kadonnut aika kivasti, samoin kuin ihohuokoset ovat peittyneet. 

Kolmannessa kuvassa on jo toinen kerros NYXin peitevoidetta sekä kevyt puuterointi Essencen All about matt transparent puuterilla. Mielestäni puuterointi teki tässä vaiheessa enemmän muutosta, kuin toisen peitevoide kerroksen lisäämisen. Tämä vaatii ehdottomasti tuon puuterilla kiinnittämisen, ettei jää tahmaiseksi ja lähde liikkumaan päivän mittaan.

LOPULLINEN MIELIPIDE TUOTTEESTA
Peittääkö se? Sanoisin, että kyllä mutta ei kuitenkaan riittävästi. Ottaen huomioon pakkauksessa olevat maininnat "full coverage" sekä "waterproof" ei peitevoide mielestäni peitä tarpeeksi. Silmänalusten tummuuden saan NYXin gotcha covered peitevoiteella piiloon, mutta kirkkaasti punoittaville finneille ja epäpuhtauksille peittävyys ei riitä. Todella dewyn lopputuloksen takia peitevoidetta on hankala kerrostaa, jolloin finnejä ei tällä saa täysin yksinään peitettyä. Tuotteelta, joka väittää olevansa täysin peittävä todellakin odottaisin tätä ominaisuutta. 

Mikä tuote mun pitäisi seuraavaksi ottaa tarkasteluun?

16 comments

 1. Kiva postaussarja, joka eroaa tavanomaisista sarjoista! :)

  ReplyDelete
 2. Mä just katoin, että onpa sulla ihanan vaaleat silmänaluset, siis luonnostaan! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ne kyllä on aika "mitättömät" -- ja hyvä niin :-D

   Delete
 3. Onpa kiva postaussarja, ehdottomasti lisää tällaisia arvosteluja! Mulla on joskus aikoja sitten ollut jokin NYX:n Full Coverage Concealer, joka ei kyllä peittänyt yhtikäs mitään. Ei ne lupaukset siis aina toteudu ja tokihan se riippuu paljon varmasti ihmisestä ja käyttötarkoituksesta miten tuote toimii :) Mulla on (valitettavasti :D) tosi paljon tummemmat silmänaluset kuin sulla, joten tavallaan olisi ihan hauska kokeilla miten Gotcha Covered niissä toimii!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lisää on tulossa ;-) Musta tuntuu että tänä päivänä full coverage pitää hieman paremmin paikkaansa, kuin esim vuosi tai kaksi sitten, mutta edelleen sitä saa välillä pettyä.

   Delete
 4. Mua kiinnostaisi varsinkin lukea lisää NYX:in tuotearvosteluja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niitä on varmasti tulevaisuudessa tulossa :-)

   Delete
 5. Mun mielestä ei tarvis ees peittää, sulla on niin hyvä iho ja ei tummia silmänalusia. Mulla on itselläni ollut pienestä pitäen tosi tummat silmänaluset ja aina tulee niitä ootko väsynyt kyselyitä. :D

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilmeestä tulee heti freesimpi kun on vähäisetkin tummat silmänaluset piilossa :-D

   Delete
 6. Olipas kiva lukea tällainen postaus; niin erilainen kuin mitä itse tulee yleensä lueskeltua. Itse en peitä mustia silmänalusia, vaikka tarvetta ehkä olisikin oikeasti :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että tykkäsit :-) Ja jos ne ei sua itseäsi häiritse niin miksi niitä peittämään, ei mitään ole pakko tai tarve tehdä.

   Delete
 7. Kiva postaus! Ite tartten tosi peittävää meikkivoidetta aknen takia, niin siksikin oli kiinnostavaa lukea tämä arvio :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I feel you! Mulla edelleen paljon arpia aknen takia, niin peittävyyttä tarvitaan täälläkin :-)

   Delete
 8. En ole kovin perehtynyt concealereihin, mutta olisi mukava kuulla mielipide Fit Me-peittarista sekä Essencen Camouflage-peittarista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Essencen Camouflade peitevoide mulla itseasissa on tuolla jo ahkerassa testissä. Fit Me:stä ei valitettavasti löydy mulle riittävän vaaleaa sävyä, joten koen sen testaamisen hieman turhaksi.

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.