SMOKEY DUOCHROME SILMÄMEIKKI

2017/08/19

Duochrome luomivärit ovat luomivärejä, joissa on pohjasävy joka näkyy enemmän ja selkeämmin. Sen lisäksi niissä on eri sävyinen shimmeri joka näkyy valon osuessa luomiväriin eri kulmista. Aivan ihania luomivärejä, jotka antavat perus lookkiin kivaa twistiä!

Pitkästä aikaa innostuin ihan tosissani kehittelemään kunnollisen silmämeikin, sekä kokeilemaan jotain aivan uutta itselleni. Olen tehnyt instagramiin käyttäjän nimellä @nxxrar, jonne postaan mun meikkilookkeja. Samalla haastan itseäni olemaan luovempi ja harjoittelemaan meikkaamista enemmän. Laittakaa seurantaan, jos kiinnostaa!

Testasin todella kaunista NYXin Ultimate shadows, sävy cool neutrals* -luomiväripaletissa olevaa duochrome luomiväriä käytännössä. Luomiväri on yksinään kädelle swatchattuna oikeastaan vain ruskea, josta kaunis shimmeri ei pääse esille ollenkaan. Tuon vihreä shimmerin sain näkymään luomella laittamalla alle mustaa kajaalia. Musta pohja niin sanotusti imaisee NYXin luomivärin ruskean pohjasävyn ja näyttää kauniin vihreä shimmerin.


* mainoslinkki, tuote saatu blogin kautta


Mitä pidit tästä silmämeikistä?

4 comments

  1. Wau! En olisi kyllä uskonut, että tuosta sävystä saa noin erilaisen mustalla pohjalla :) Tätä kikkaa täytyy testata itsekin johonkin luomiväriin!

    ReplyDelete
  2. Kaunis! Pitää kyllä itsekin alkaa meikkaa enemmän! Ja harjotella silmämeikkiä.

    ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.