VIHDOIN TOIMIVAT MUSTAPÄÄLAASTARIT + GIVEAWAY

2017/08/22

Oletko testannut useita mustapäiden poistoon tarkoitettuja laastareita ja naamioita ilman, ettet ole huomannut mitään tehoa? Kyllä, niin minäkin. Nyt tulin kuitenkin postailemaan teille oikeasti toimivista mustapäälaastareista. 
tonymoly egg pore blackhead removerSain yhteistyössä Bearel -verkkokaupalta TonyMolyn Egg Pore Nose Pack -mustapäälaastarit. Olen näitä aiemminkin käyttänyt ja todennut ne super hyviksi, joten he tahtoivat lähettää mulle pakkauksen lisää nimenomaan tätä postausta varten. 

Nämä TonyMolyn laastarit ovat korealaisia kaveruksia. Pakkaus sisältää yhteensä seitsemän laastaria ja hintaa sillä on vain 4.90€. Tuoteseloste kertoo laastarien sisältävän mm. hiiltä (auttaa poistamaan mustapäitä), etikkaa (säätelee talin tuotantoa) ja munankuorijauhetta jossa on paljon vitamiineja ja kalsiumia. 

Mustapäälaastarin käyttö on hyvin helppoa ja yksinkertaista:
mustapaa laastari2Itse tykkään käyttää näitä mustapäälaastareita heti suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat auenneet. Näin mustapäitä tarttuu matkaan useampia. Näitä voi käyttää myös muillekin ongelma-alueille, kuin vain nenään. Laastarit tarttuu hyvin esimerkiksi leukaan tai otsaan.

Tarttuiko mustapäitä laastariin yhtään? 
mustapaiden poisto laastariSiinä niitä nyt on. Jokaisella käyttökerralla laastarit ovat tarranneet todella hyvin kiinni ja vieneet mukanaan mainittavan määrän mustapäitä. Tälläistä tulosta en ainakaan minä itse ole koskaan saanut aikaan millään muilla peel off maskeilla tai mustapäälaastareilla.

Laastarin poiston jälkeen huomasin pientä kuivuutta ja arkuutta kasvoilla, joten laitoin kasvoilleni A'Pieun Watermelon slice sheet maskeja. Nämä ihanat yksittäiset kangasnaamiot lupasivat rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, jota juuri tarvitsinkin mustapäälaastarin käytön jälkeen.
watermelon slice maskslice mask sheet
Slice maskit oli mulle uusi tuttavuus. Tykästyin näiden helppouteen ja siihen, että voin mm. pitää silmälaseja kasvoilla naamion vaikutuksen aikana. Yksittäiset pienet kangasnaamiot myös pysyivät kasvoilla paremmin, kuin yksi iso naamio. Super iso peukku siis näille! 

Oletko sä testannut kumpaakaan näistä tuotteista?

GIVEAWAY
Tahdottiin Bearelin kanssa hemmotella myös teitä lukijoita, joten laitettiin instagramissa käyntiin giveaway, jossa palkintona on mm. pakkaus noita herkullisia vesimeloni slice maskeja. Giveaway löytyy siis mun instasta @noorajjulia, joten sinne vaan osallistumaan! Pääset kuvaan suoraan tästä

11 comments

 1. Uuu näitä on varmaan pakko testata, vaikuttaa hyviltä ja ei oo pahan hintanenkaan!! :-) Mä oon käyttäny joskus niitä Nivean mut muistaakseni se oli kalliimpi ja ei ollu noin paljon noita lappujakaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se Nivean versio on kalliimpi ja mun mielestä siinäkin mielessä huonompi, että laput on muotoiltu nenälle, leualle tai otsalle.

   Delete
 2. Mulla on kanssa paketillinen noita mustapäälaastareita, en vaan koskaan muista niitä käyttää :D Oon tainnut kerran kokeilla ja sillon oli kyllä ihan toimiva muistaakseni. Nuo melonit näyttää niin söpöiltä, en kestä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö? Niitä löytyy myös muinakin hedelminä, hauskoja :-D

   Delete
 3. Kiva arvonta :) ja mielenkiintoisia tuotteita :)!

  ReplyDelete
 4. Mielenkiintoisia tuotteita. Voisi joskus kokeilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pidä mielessä, kun ensi kerralla pohdit jotain kivaa uutta testattavaa.

   Delete
 5. Siis voi että miten söpöjä noi vesimeloni slicemaskit! Ihania! Ja jos noi mustapäälaastarit oikeasti toimii, niin pakko kyllä testata itsekin. Ei ole kyllä hinta eikä mikään :D

  ReplyDelete
 6. Ihan hyvin näihin kamaa tarttui! Ite olen lähiakoina käyttänyt Holika Holikan Pig Nose -mustapäälappuja ja oon niistä tykännyt ihan sikana, pitää nääkin laittaa testiin heti kun ne loppuu!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.