JEFFREE STAR ★ MANNY MUA PART 2

2017/09/13

Lauantai iltana, kahdeksalta suomen aikaa restockattiin Jeffree Star Cosmeticsin ja MannyMUAn yhteistyö kokoelma sekä julkaistiin siihen vielä yksi uusi tuote: skin frost highlighter sävyssä Uranus. Mä ihastuin tuohon sävyyn aivan todella ja päätin hankkia sen kokoelmaani.

jscxmannymua collab uranusEnsiksi ajattelin tilata pelkästään tuon uuden skin frostin, mutta päädyin lopulta tilaamaan tämän koko bundlen oletkaunis.fi -sivustolta. Tullien ja postikulujen jälkeen pelkälle skin frostille olisi tullut hintaa pikkaisen liikaa, joten koin tämän bundlen tilaamisen itselleni edukkaammaksi. Mutta sitten itse tuotteisiin:

jeffree star suomi kokemuksiaBundlen mukana tuli kaksi jo aiemmin julkaistua liquid lipstickiä (5,4g) sävyissä Daddy ja I'm shook. Daddy meni mulla suoraan myyntiin eteenpäin, koska omistan jo KathleenLightsin suunnitteleman Colourpopin nestemäisen huulipunan sävyssä PointZero, joka on lähes tismalleen saman sävyinen Daddyn kanssa. Tuollainen nude ruskea on kuitenkin sellainen sävy, jota en usko kahta tuubia tarvitsevani.

I'm shook on puolestaan todella kaunis "burned coral". Omaan silmään mun huulilla tämä näyttää todella perus neutraalilta punaiselta, joka ei ole liian räikeä muttei myöskään kovinkaan tumma. Kaikkia ihonsävyjä pukeva punaisen sävy, varmasti tulee olemaan se luotto punainen huulipuna.

skin frost uranus mannymua 2Sitten itse pakkauksen tähti, jonka vuoksi tämän tilasinkin. Jeffree ja Manny julkaisivat vielä yhden skin frostin uudessa sävyssä: Uranus (15g). Uranus on sävyltään vaalean kultainen. Mutta todella keltainen kultainen. Tämä sopii hyvin myös kalpeille kasvoille, itselläni kun on ollut ongelmia löytää kalpeille kasvoille sopivaa kultaista highlighteria. 

Koostumukseltaan Uranus on puuterimainen (you don't say) ja aika irtonainen mun makuun. Siveltimeen tulee helposti paljon tuotetta kerralla, joten pannua ei todellakaan tarvitse kuin kevyesti hipaista -- varsinkin jos sivellin on yhtään normaalia karheampi. 

skin frost uranus eclipse kokemuksia reviewskin frost uranus eclipse kokemuksia review 2Siinä ne on nätisti vierekkäin (... swatchasin tietysti just väärinpäin tuohon ylempään kuvaan nähden). Oon kuullut paljon puhetta Eclipsen kökköisestä koostumuksesta ja uuteen Uranukseen verrattuna se todella on hieman kummallinen koostumukseltaan. Itseäni se ei haittaa, saan Eclipsen toimimaan kasvoilla todella kauniisti mutta jotain sen koostumuksessa on selkeästi mennyt hieman pieleen. Erillinen postaus Eclipse Skin Frostista löytyy täältä

Kokonaisuudessaan itse oon todella tyytyväinen tähän kokoelmaan. Keräily mielessäkin tahdoin ehdottomasti tuon uuden skin frostin itselleni. MannyMUA on ihan yks mun lemppareista tyypeistä kauneustube skenessä!

Nappasitko sä itselles jotain tästä JSCxMannyMUA yhteistyö kokoelmasta?

18 comments

 1. Äää eikä, ihan täydellinen paketti, varsinkin nuo highlighterit! <3

  ReplyDelete
 2. Aika ihana bundle! Tuo Uranus on mulle aika lähellä UD:n Basquiat -kokoelman paletin korostusta, joten en tätä siksi edes harkinnut nyt ostettavaksi.

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakko myöntää, että toi Uranus on aika "perus" sävyltään, mutta onneks multa ei tollasta löytyny niin pystyin hyvillä mielin sen ostamaan :-D

   Delete
 3. Mulle ihan uusi brändi ;) Mutta täytyypä kurkata nämä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tsekkaa ihmeessä Jeffree Star Cosmeticsin tuotteet :-)

   Delete
 4. Mä rakastan highlightereita, mutta en jotenkin tykkää yhtään panostaa niihin. Kauhea ristiriita :D Tosi kaunis sävy kylläkin tossa Uranuksessa. Ajattelin jossain vaiheessa testata Jeffreen huulituotteita, mutta se on toistaiseksi jäänyt ihan kokonaan. Kiitos muistutuksesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Highlighterit on kuitenkin sellasii jotka kestä sen miljoona vuotta käytössä, niin ei niitä tee aina munkaan mieli kovin isolla rahalla ostella :-D Mut kannattaa ehdottomasti tsekata Jeffreen nestemäiset huulipunat, vaikka onkin mattaisia niin tooosi kevyitä huulilla ihanan ohuen koostumuksen ansiosta!

   Delete
 5. Onhan tuo kaunis ja swatchissa näyttää koostumus paremmalta kuin Eclipsessä. En silti tiedä oonko ihan vakuuttunut, mutta mieli tekee tilata :D. Ihan vaan koska Manny <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :-D Nää on just näitä, kun mieli tekis mut ei sit oikeestaan kuitenkaan...

   Delete
 6. Highlighterit on aina ihania<3 Ja upeita noi on kumpikin! Multa taitaa jäädä nää hankkimatta, sillä tuli taas tilattua yksi highlighterpaletti lisää ja niitä löytyy meikkipöydältä jo valmiiksi ihan liikaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä <3 Haha mulla on vähän sama ongelma. Oon kuitenkin over all tyytyväinen mun highlighter kokoelmaan tällä hetkellä, en koe että omistaisin liikaa saman sävyisiä tuotteita.

   Delete
 7. En ole kyllä napannut, mutta näyttävät ihan hyviltä!

  ReplyDelete
 8. Koska en oo mikään meikkien asiantuntija niin mulle jäi vähän epäselväksi mikä tää koko tuote edes on :D Mutta kauniin näköinen ainakin tuossa swatchissa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skin frost highlighter, eli korostuspuuteri :-)

   Delete
 9. Oooooooo, ihania nuo highlighterit ♡

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.