PEITTÄÄKÖ SE? - AVON MARK PEITEVOIDE

2017/09/23

Peittääkö se? -postaussarjan toinen osa on nyt täällä!

Usein pakkauksissa merkintä full coverage, peittävyys 5/5 tms. ei pidä mun mielestä aivan täysin paikkaansa. Tässä uudessa "Peittääkö se?" -postaussarjassa tulen testaamaan peitetuotteita, jotka väittävät olevansa täysin peittäviä. 

avon mark peitevoide
avon mark full cover peitevoide arvosteluTänään käsittelyn alla on suht uusi Avonin Mark Full Cover -peitevoide. Luin tästä ensimmäisenä Erikan NUDE-blogista ja kun vielä näin videolla peitevoiteen toimivuuden hänen instagramissaan, oli mun pakko tilata tämä itselleni kokeiltavaksi.

Avonin Mark Full Cover -peitevoide on koostumukseltaan voidemainen peiteväri. Avonin verkkosivu kuvaa koostumusta paksuksi, mutta itse sanoisin tämän olevan hyvinkin kevyt verrattuna useisiin muihin pannussa oleviin voidemaisiin peittareihin. Sormenpäiden lämmöstä tämä peitevoide muuttuu suht nopeasti öljymäisen tuntuiseksi ja onkin tästä syystä todella helppo levittää iholle. Pakkauksessa on 14ml tuotetta ja sen hinta on 12€. Sävy vaihtoehtoja on kaksi: ligh ja medium. Itse valitsin näistä vaaleamman.

avon mark full coverage peitevoide kokemuksiaEnsimmäisessä kuvassa iholla on vain kosteusvoide. En myöskään ole muokannut kuvien kirkkautta, kontrastia tms. laisinkaan, jotta eron näkisi mahdollisimman totuudenmukaisesti. Silmänaluseni eivät ole tummimmat mahdolliset, mutta iholta löytyy kuitenkin eri värisävyjä sinisestä liilaan ja vahvasti punoittavaan ihoon.

Toisessa kuvassa olen levittänyt sormella silmänaluselle sekä silmäluomelle Avonin Mark Full Cover -peitevoidetta yhden kerroksen. Ero on aika huomattava. Peitevoide on tasoittanut ihonsävyn epätasaisuudet lähes täydellisesti. 

LOPULLINEN MIELIPIDE TUOTTEESTA
Peittääkö se? Peittää ja todella hyvin peittääkin. Otin tässä postauksessa esimerkiksi vain silmänalusten peittämisen, koska en pidä tästä tuotteesta epäpuhtauksien peitossa ollenkaan. Suosin näpyille ja muille ihoalueille nestemäistä peitetuotetta, koska ihoni on pintakuiva.

Olen käyttänyt tätä nyt useana päivänä tummien silmänalusten peittämiseen ennen meikkivoidetta. Lopputuloksesta tulee luonnollinen ja halutessaan voi sitten meikkivoiteen jälkeen lisätä kirkastavaa peitevoidetta silmien alle. Avonin Mark Full Cover- peitevoide toimii todella hyvin myös meikittöminä päivänä, kun haluan vain tummuuden pois silmien alta ja punoituksen nenänpielistä. Nopeasti öljymäiseksi muuttuva koostumus vaatii kevyen puuteroinnin pysyäkseen iholla pidemmän aikaa. Kevyesti kellertävä pohjasävy tuotteessa taittaa kätevästi tummuutta ja sinisyyttä pois silmien alta.

Millä tuotteella sä peität tummia silmänalusia?


psstt... Mun instagramissa on käynnissä arvonta, jossa palkintona on 2kpl lippuja suosituille I love me -messuille. Messuillahan on mukana mm. myös Avon! Arvontaan pääset osallistumaan tästä. 

16 comments

 1. Kiitos vinkkauksesta! Olen itse etsinyt jo pitkään hyvin peittävää voidetta tummille silmänalusilleni. En tosin kärsi niistä kuin satunnaisesti mutta nyt tuli uusi tuote mitä voisin kokeilla.

  ReplyDelete
 2. Wou, toimivalle tuotteelle näyttää kyllä! Minulla on hurjan tummat silmänaluset, joita en peitä millään kun en ole löytänyt tuotetta joka oikeasti olisi toiminut.. Olen tottunut tummiin silmänalusiini, jotka välillä ovat aika jäätävät :D Mutta tätä postaussarjaa seuraa ilolla, että josko se täytyisi vielä jotain joskus kokeilla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta tummien silmänalusien peittäminen tuo ihanaa kirkkautta kasvoille. Tällä avonin tuotteella se onnistuukin myös super nopeasti, joten suosittelen kyllä testaamaan :-)

   Delete
 3. Ohoh, vaikuttaa todella hyvältä tuotteelta, sillä mulla on ajoittain todella tummat silmänaluset... Pitääkin laittaa testiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pistä ihmeessä korvan taakse ja ota testiin itsellesi :-)

   Delete
 4. Ero on kyllä todellakin huomattava, vautsi mikä lopputulos! Mä rakastan NARS:n Radiant Creamy Concealeria, se on ehdottomasti paras peiteaine mitä oon testannut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö?! Ja et muuten ole ainoa kenen kuulen kehuvan tuota NARSin peittaria.. Mikähän siinä on kun kaikki siitä niin tykkää :-D

   Delete
 5. Vaikuttaapa hyvältä tuotteelta, voisinpa kokella minäkin. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seuraavalla kerralla kun uutta peitevoidetta kaipaat, niin tämä kannattaa pitää mielessä ;-)

   Delete
 6. Kiitos vinkistä! :) Täällä ikuinen oikeasti peittävän peitevoiteen etsijä nimittäin :D Tuntuu, että mikään testaamani ei ole loppujen lopuksi sitä mitä tuotekuvaus lupaa. Tämä menee testaukseen ehdottomasti! :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on parasta myös se, että lopputulos on todella peittävä mutta kevyt. Silmien ympärille kun ei mielellään kamalan paksuja peitevoiteta moni tahdo laittaa :-) Toivottavasti tuote sopii sulle hyvin!

   Delete
 7. Mahtavaa! <3
  Tämä tuote löytyy muuten myös Avonin kauneusboksista, jonka voi ostaa osoitteessa www.beremarkable.fi :)
  Terv. Ramona / AVON

  ReplyDelete
 8. Mä peitän silmänaluset Fit me-concealerilla :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  ReplyDelete
 9. Miten mä vasta nyt löysin sun postauksen! Ihan mahtavaa, että toimi sullakin jeee :)

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.