BETTE BOX 10/2017 + ALEKOODI

2017/10/17

bette box lokakuu 2017 kokemuksia2
Lokakuun Bette Box* oli todella monen odottama bloggaajien suosikit boxi! Boxin tuotteet oli siis bloggaajien valitsemia, heidän suosikkeja jotka he tahtoivat jakaa Bette Boxin tilaajien kesken. Eiköhän katsota mitä sieltä paljastui ja mitä mä pidin tuotteista. Postauksen lopussa on myös alekoodi, jolla saa marraskuun boxin super edulliseen hintaan!

bette box alekoodi 2017Ensimmäisenä tuotteet, joista mä pidin eniten. Nonnula-blogin Jonna oli valinnut mukaan Treaclemoonin suihkugeelin (5,90€ / 500ml). Ensinnäkin tämä on eläinkokeeton ja vegaaninen tuote mutta kaikkein parasta tässä on sen jumalainen tuoksu! Mulle tulee tästä mieleen ne Maoamin coca-colan makuiset karkit -- tiedättekö? Oon aivan rakastunut tähän, oikein odotan aina suihkuun pääsyä ja varmasti tulen ostamaan tätä itselleni.

Blinger Shimmer -blogin Miran tuote oli Curaproxin black is white -valkaiseva hammastahna (23,90€ / 90ml + hammasharja). Noh, paljon on ollut puhetta boxissa olevista suihkugeeleistä ja hammastahnoista, mutta tämä oli mun mielestä riittävän erikoinen hammastahna. Tälläiset aktiivihiiltä sisältävät hammastahnat ovat kiinnostaneet mua, mutta olen pitänyt niitä ehkä hieman turhakkeina. Mielenkiinnolla lähden tätä testaamaan ja katsomaan näkyykö tuloksia kuinka pian.

Lokakuun Bette Boxin ainoa täysikokoinen tuote oli Tunnetila-blogin Ninan valitsema Lumenen invisible illumination sävyseerumi (34,90€ / 30ml). Todella arvokas tuote, joka varmasti syynä muiden tuotteiden näytekokoisuuteen. Mielenkiintoinen tuote myös, mutta ei yhtään kohtaa mun tarpeiden ja tottumusten kanssa. Käytän vain mattapintaisia ja täysinpeittäviä pohjatuotteita meikissäni ja tämä ei ole niistä kumpaakaan. Myös sävy "universal medium" on itselleni hurjasti liian tumma. Todella paljon plussaa kuitenkin tälläisen suositun tuotteen mukaan sisällyttämisestä.

bette box lokakuu alekoodiVähemmän mieluisia tuotteita lokakuun Bette Boxissa mulle oli Essie's-blogin Essin valitsema L'occitanen sheavoi vartalovoide (27,50€ / 250ml). Olen aiemminkin todella monesti maininnut, etten tykkää vartalovoiteiden kanssa läträämisestä. Suosin suihkussa levitettäviä ja pois huuhdeltavia voiteita. Tulen kuitenkin tämänkin käyttämään pois, pienen näytekoon ansiosta siihen tuskin ei mene kauaa.

Toinen njaah-fiilis tuli Hannamaria-blogin Hannan valitsemasta Ziajan vuohenmaito päivävoiteesta (10€ / 50ml). Parisen kuukautta sitten boxista löytyi toinen Ziajan kasvovoide ja sekään ei päässyt mun suosikiksi. En pidä näiden tuotteiden tuoksuista yhtään ja en helpolla vaihda päivättäisessä käytössä olevia kasvovoiteita toisiin.

Yleisfiilikset lokakuun Bette Boxista oli ihan hyvät. Pienet näytekoot tulee helposti käytettyä pois ja lähes kaikki tuotteet kuitenkin tulee käytettyä jossain vaiheessa. Ainoa isompi harmitus oli tuo todella arvokas Lumenen sävyseerumi, jota en pysty itse käyttämään -- toivottavasti löydän sille uuden tyytyväisen omistajan.

Mitkä fiilikset sulle jäi lokakuun bloggaaja boxista?


Alekoodilla "MARRASKUUNBETTE" saa Bette Boxin hintaan 14,90€ (norm. 18,90€). 
Koodi on voimassa 22.10.2017 saakka. Tilaamaan Bette Boxin sivuille pääset halutessasi helposti tästä*.

*mainoslinkki, tuote saatu blogin kautta

10 comments

 1. Minulle tuli tämä jonkin aikaa. Ideana todella hyvä, mutta sinä lyhyenä aikana, kun boxia tilasin, totesin omien rahojeni menevän täysin hukkaan. Olen niin tarkka siitä, mitä iholleni laitan ja lopulta näitä näytepurkkeja pyöri pitkin poikin kämppää käyttämättöminä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bette Box onkin hyvä juuri heille, jotka tahtovat testata uusia tuotteita kuukausittain :-)

   Delete
 2. Tuo Traclemoonin suihkugeeli kuulostaa herkulle!

  ReplyDelete
 3. Ihan alkuun pakko sanoa, että aivan upeat kuvat tässä postauksess! ♥

  Sisältö oli mun mielestä hyvä, mutta mua harmitti ihan valtavasti se, ettei boksista löytynyt kuin yksi täysikokoinen tuote eikä sekään mulla pääse käyttöön, sillä haluan myös meikkipohjani olevan matta. Curaproxin hammastahnasta oon samaa mieltä, hammastahnoja en toivo näistä bokseista, mutta tällaisia erikoiosempia on välillä ihan kiva saada :) Kunhan ne Pepsodentit pysyisi poissa bokseista :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii kiitos Linda ♥ Hahah jep, ei mitään perus pepsodenttejä ja nyt kun tällänen aktiivihiili hammastahnakin on ollut mukana niin ei sitäkään enää toistamiseen :-D

   Delete
 4. Kivasti toteutettu esittely bette boxista :)) ! Toi vegetuote kuulosti eteni ihanalta :)

  ReplyDelete
 5. Harmi ettei tuon mun valitseman Ziajan tuoksu miellytä, itelleni se on taas ihan lemppari :D Tuoksu on kyllä sellanen joka jakaa aika vahvasti mielipiteet!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Ehkäpä tuosta tulee sellainen viimehetken pelastus, jos kaikki muu yllättäen sattuisikin loppumaan :-D

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.