KEHUTTU WET N WILD PHOTO FOCUS MEIKKIVOIDE

2017/10/22

wet n wild photo focus meikkivoide
Etenkin Youtuben puolella paljon puhuttu Wet n Wild Photo Focus meikkivoide löysi vihdoin tiensä käsiini. Super edullista (5,99$), eläinkokeetonta ja jopa vegaanista meikkivoidetta on kehuttu peittävyyden, sävy valikoiman sekä kestävyyden vuoksi. Kun puhutaan edullisista ja super hypetetyistä tuotteista mun kiinnostus niitä kohtaan nousee lähes aina. 

wet n wild photo focus meikkivoide kokemuksia suomi
Wet n Wildin Photo Focus meikkivoide on testattu seitemässä eri valossa ja se lupaa olla virheettömän mattapintainen niin keino- kuin luonnonvalossakin, yöllä sekä päivällä. Käytännössä meikkivoide lupaa siis vähentää kasvoilta heijastuvaa valoa eli esim. valokuvissa esiintyvää flashbackia. Sävy vaihtoehtoja löytyy kaikenkaikkiaan 16, joista valitettavasti vain 5 on suomen markkinoilla myynnissä. Pakkauksessa on 30ml / 1 fl.oz. tuottetta ja se maksaa suomessa n. 10€.

wet n wild photo focus meikkivoide sävyt vaaleaTilasin ensiksi sävyn "Soft Ivory", joka oli helposti saatavilla suomalaisista verkkokaupoista. Soft Ivory on vaalein pohjoismaihin tällä hetkellä myyntiin tullut sävy. Tää sävy oli ihan ok, mutta kuitenkin häiritsevän verran liian keltainen ja aavistuksen liian tumma mun kasvoille. Ebaysta sitten klikkailin tulemaan koko sävy valikoiman vaaleimman sävyn "Porcelain" joka osoittautui aika nappivalinnaksi. Ei läheskään niin keltainen kuin Soft Ivory ja juuri sopivan vaalea. Pakkauksissa näiden sävyjen ero on aika minimaalinen, mutta kasvoilla ja swatchattuna jo huomattavasti suurempi.

wet n wild photo focus foundation swatch porcelain soft ivory

Wet n Wildin Photo Focus meikkivoide levittyi kasvoille hieman tahmaisen oloisesti. Siveltimellä sain peittävämpää jälkeä, kuin kostutetulla meikkisienellä. Yleensä yhdistänkin näiden kahden tehon ja aluksi levitän meikkivoiteen siveltimellä, jonka jälkeen kevyesti käyn kasvot läpi meikkisienellä painellen. Yhdellä kerroksella saa mattaisen ja puolipeittävän lopputuloksen.

Photo Focus meikkivoide ei kerrostu kasvoille nätisti, vaan lopputuloksesta tulee mielestäni epätasainen. Meikkivoide jää mattaisen ominaisuutensa vuoksi kuiviin kohtiin kasvoilla kiinni. Silmälasien omistajana tämä meikkivoide ei pysynyt nenänpielissä eikä poskilla, niissä kohdissa mihin kehykset osuvat, paikoillaan ollenkaan. Kokeilin eri primereiden, peitevoiteiden ja beikkauksen yhdistelmiä, mutta aina meikkivoide lähti liikkeelle parissa tunnissa.

wet n wild photo focus meikkivoide kasvoilla2
Olisin kovasti tahtonut saada tästä itselleni uuden suosikki meikkivoiteen. Testasin tuoteitta monen monta kertaa, ennen tämän postauksen kirjoittamista. Harmikseni meikkivoide ei kuitenkaan toimi minulla, kuin kohtuullisesti. Silloin kun ihoni on kuiva tai täydellistä peittoa vaativia näppyjä on enemmän joudun palaamaan vanhoihin hyviksi todettuihin meikkivoiteisiin. Hyvinä ihopäivinä tällä saa todella kauniin lopputuloksen kasvoille. Ehkäpä pidän tästä enemmän talven jälkeen, kevällä ja kesällä?

Oletko sä testannut Wet n Wildin Photo Focus sarjaa? 

8 comments

 1. Haiseeko tää muuten sun mielestä ihan maalilta?
  Musta tuntuu, että tää on ihan ok meikkivoide, mutta tosiaan toi vaalein täällä myytävä sävy on mullekin aavistuksen tumma. Jos tän hintaluokan meikkivoidetta kaipaa niin edelleen liputan essencen Camouflagelle, vaikka sitä saakin vaalentaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis joo, unohin ihan mainita tosta hajusta! Aivan kuin maalia naamaan vetelis :-D Mun täytyykin testata toi essencen meikkivoide, paljon hyvää kuullut siitäkin.

   Delete
 2. Mä oon ihan samanlainen kun puhutaan edullisista ja hypetetyistä tuotteista, että niitä on pakko sen jälkeen kokeilla.
  Näyttää olevan nykyään kaikissa meikkivoiteissa toi maalin tuoksu. Tuntuu että kaikki tuoksuu ihan järkyttävälle! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, monet meikkivoiteet kyllä haisee pahalle, mutta onneks se haju yleensä hälvenee siihen mennessä kun meikkivoiteen saa levitettyä -- jos ei, niin sit jää mulla yleensä käyttämättä.

   Delete
 3. Kuulosti aluksi tosi lupaavalta, mutta eihän tää varmasti munkaan kuivalla iholla toimisi :/ Harmi, kun kyseessä on vielä noin hurjan edullinen tuote! Oon muutenkin huomannut, että sellaset jo levitysvaiheessa tosi tahmean oloiset meikkivoiteet lähtee tosi herkästi liikkumaan päivän aikana, vaikka ne kiinnittäisi minkä kanssa ja alla olisi mikä tahansa primer.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin niin toivoin, että tää olisi toiminut täydellisesti. Hassua, että mattainen meikkivoide lähtee liukumaan kuivahkolla iholla, luulisin että osaisi pysyä aloillaan mutta ei niin ei :-D

   Delete
 4. Mä tilasin just eilen pari eri sävyä :) Jännää nähdä sopiiko.

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.