MILANI CONCEAL + PERFECT -MEIKKIVOIDE: UUSI VAALEIN SÄVY 00A

2017/11/17

Olen pitkään odottanut pääseväni kokeilemaan Milanin Conceal + Perfect meikkivoidetta kunnolla. Aiemmin omistin yhden sävyn, mutta se oli itselleni ainakin kolme sävyä liian tumma. Siihen oli aika huono perustaa kunnon mielipidettä.

Hetki sitten Milani julkaisi tästä suht kehutusta meikkivoiteesta kaksi uutta vaaleaa sävyä 00A ja 00B, joista ensimmäinen on pohjaväriltään neutraali ja jälkimmäinen keltainen. Tunnetusti Milanin meikkivoiteiden sävyt tuppaa olemaan keltaisia, jopa oransseja, joten napautin ostoskoriin tuon kaikista vaaleimman neutraalipohjaisen sävyn.

milani conceal perfect 2 in 1 meikkivoide savyTämä Milanin Conceal + Perfect liquid foundation* (30ml / n. 18€) on 2-in-1 meikkivoide, eli siinä on ns. peitevoide ja meikkivoide samassa. Käytännössähän tämä kertoo vain siitä, että kyseessä on todennäköisesti todella peittävä meikkivoide, jolloin peitevoidetta ei tarvitse käyttää. Itsellä tälläiset 2-in-1 meikkivoiteet ei kuitenkaan lähes koskaan poista peitevoidetta pohjameikistä -- koskaan ei voi olla liikaa peittävyyttä.
*mainoslinkki
milani meikkivoide kokemuksiaMilanin meikkivoide lupaa olla puoli-täysin peittävä, kevyen tuntuinen kasvoilla, pitkäkestoinen sekä veden- ja hikoilunkestävä. 

Meikkivoide asettui kasvoille kostealla meikkisienellä todella kauniisti, eikä tarttunut kuiviin kohtiin kiinni. Peittävyys omasta mielestäni on puolipeittävä, mutta tämä meikkivoide on onneksi todella helposti kerrostettavissa. Kasvoilla tuote ei tunnu hirmuisen raskaalta. Pitkäkestoisuutta en aivan allekirjoita, etenkin nenän alueelta tämä lähti liikkumaan päivän mittaan (pintakuiva iho, ei primeria alla).

Mitä tulee sitten jälleen siihen meikkivoiteen sävyyn? Kuten jo aiemmin mainitsin, on Milanilla ollut hieman ongelmia tuoda markkinoille riittävän vaaleita sävyjä. Alku näytti kuitenkin lupaavalta tämän uuden 00A Porcelain sävyn kanssa, mutta mitäs sitten kävikään? 

milani conceal perfect liquid foundation 00a
Se tuttu ja tunnettu hapettuminen tapahtui. Ja todella nopeasti tapahtuikin. Yllä olevassa kuvassa meikkivoide on ollut iholla jo viitisen minuuttia, mutta selkeän sävyn tummenemisen näki jo ensimmäisen minuutin jälkeen. Todella harmi ja aikamoinen pettymys varmasti monelle yhtä vaalea ihoiselle kuin minä. Täytyy vielä testata tätä vaalennettuna valkoisella meikkivoiteella, tulen myöhemmin vielä kommentteihin päivittämään siitä.

LOPULLINEN MIELIPIDE TUOTTEESTA
+ Lasinen pullo pumpulla                                 - Suht hintava marketti meikkivoiteeksi
+ Uusi vaalea sävy                                            - Hapettuminen
+ Kaunis lopputulos kasvoilla                           - Voimakas tuoksu
+ Eläinkokeeton

Joudutko sä usein kärsimään meikkivoiteen hapettumisesta?

Elevenillä* on käynnissä pre-black friday, jonka kunniaksi kaikki tuotteet ovat -15% alessa huomiseen lauantai-iltaan klo 19 saakka. 
Jos tämä meikkivoide ei napannut, kannattaa hyödyntää se ale johonkin muuhun! :-)

10 comments

 1. Olen monesti meinannut ostaa Milanin meikkivoiteen, mutta sitten on joku muu ajanut ohi. Aika monissa meikkivoiteissa tuntuu olevan voimakas haju, vaikkei minua se sinänsä haittaa, mutta vähän kyllä ihmetyttää. Peittäväksi mainostettu meikkivoide on useimmiten korkeintaan puolipeittävä. Hyvä, että löytyy vaaleampiakin sävyjä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua ihmetyttää myös, meikkivoiteet ei mun mielestä tarvitsisi mitään ihanaa ja huumaavaa tuoksua :-D Ja tuokin aivan totta, oikeasti kunnolla täysin peittävää meikkivoidetta on hankala löytää..

   Delete
 2. Tosi kiva että vihdoin on tullut vaaleampia sävyjä mutta vitsi mikä pettymys tuo hapettuminen... se kun tuppaa olemaan näin suomalaiselle iholle sitten väistämättä liian tummaa kun vaaleimman sävyn muuten joutuisi valitsemaan. Harmi sinäänsä.. välillä oon just joutunu tästä kärsimää😩

  https://laurajuliaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä, toi sävy ois nimittäin aika loistava jos hapettumista ei kävis :(

   Delete
 3. Mä joskus ostin ton kyseisen meikkivoiteen vaaleimmassa sävyssä ja se oli ihan järkyttävän tumma + hapettuminen kaupanpäälle.
  Harmi ettei nämä uudet sävytkään ole tarpeeksi vaaleita ja hapettuu noin rajusti. Mulla on usein taipumusta että meikkivoide hapettuu päivän myötä.
  Tää olis ihan pommi meikkivoide jos meille lakanan valkosille ihoillekkin olis sopivia sävyjä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, joo ne aiemmat vaaleat sävyt ei olleet kyllä vaaleita millään mittapuulla :-D Itsekin varmasti tätä arjessa aika usein käyttäisin, jos sävy pysyis yhtä vaaleana kuin mitä se on juuri pullosta pumpattuna.

   Delete
 4. On kyllä hurja ero ennen ja jälkeen hapettumisen! Tosi harmi :/

  ReplyDelete
 5. Kylläpä hapettui paljon! Mietin tuon meikkivoiteen ostamista, mutta voi olla että jääkin hankkimatta.. Yleensä meikkivoiteet tai peiteaineet hapettuu vähän, mutta hyvät tuotteet eivät mielestäni hapetu paljon eikä niiden pitäisikään paljon hapettua! Oman sävyn hankkiminen on aika vaikeaa jos meikkivoiteet tai peiteaineet hapettuu paljon!

  ReplyDelete
 6. Oletko testannut Dermacolin meikkivoidetta? Se on peittävä, pysyy hyvin, riittoisa, hellävarainen iholle, paljon sävyjä, peittävä. Suosittelen!

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.