MONIKÄYTTÖINEN LINDA HALLBERG COSMETICS

2017/11/04

Ruotsalaisen Linda Hallberg Cosmeticsin "multifunctional" tuotteet ovat tulleet Kickseihin myyntiin pitkin Ruotsia, Norjaa ja tietysti suomea. Brändin perustaja Linda Hallberg itse kiersi Kicks myymälöitä ja suomessakin vieraili peräti viidessä eri kaupungissa. 

Sattui todella sopivasti, kun me oltiin tällä viikolla äitini kanssa pienellä parin päivän lomalla Helsingissä ja juuri samaan aikaan Linda oli Kampin Kicksissä tekemässä pikameikkejä. Käytiinkin Kicksissä katselemassa mikä meno siellä oli ja istahdettiin molemmat tuoliin ihanan Lindan meikattavaksi. Hän taikoi äidilleni uudella Flash Crayonilla sinisen sävyisen silmämeikin ja minulle tässäkin postauksessa näkyvällä Core Crayonilla huulimeikin. Linda oli aivan ihanan ystävällinen ja mukava ihminen, sain pari hyvää vinkkiä häneltä meikkaamiseen ja juteltiinhan me siinä samalla myö hieman bloggaamisestakin! ;-)

Nappasin mukaani Kicksistä vielä pari hänen tuotettaan ja nyt kerron teille niistä. 

linda hallberg cosmetics the spongeViime viikolla julkaistu, eli aivan uutukainen, The Sponge -meikkisieni (15€) herätti kummallisella muotoilullaan mun kiinnostuksen. Se on muotoiltu siten, että tällä yhdellä tuotteella on helppo levittää meikkivoidetta joka puolelle kasvoja. Pyöreällä pohjalla levitys onnistuu isommille alueille ja erittäin tarkalla kärjellä pääsee kätevästi juuri nenänpieliin ja silmäkulmiin. 

The Sponge myydään muovisessa rasiassa, johon kuivana sieni mahtuu ylösalaisin ja näin suojaa meikkisientä kun sitä täytyy kuljettaa mukana. Kostutetun sienen pystyy myös asettamaan tuohon rasian päälle, jolloin se kuivuu hyvin eikä esim. homehdu.

lhcosmetics the spongeKokoero kuivan ja kostutetun meikkisienen välillä. Tämä on kostutettuna pehmeä, muttei kuitenkaan liian lötkö. Liian pehmeänä tämä sieni menettäisi hieman käyttötarkoituksensa, todennäköisesti noin kapea kärki ei toimisi pehmeämmällä materiaalilla. Meikkisientä pystyy halutessaan käyttämään myös kuivana.

linda hallberg cosmetics the sponge reviewSienen kapeasta kärjestä löytyy myös Real Techniquesin sienille ominainen leikkaus. Tälläisellä viistolla tasaisella alueella itse tykkään asettaa puuteria mm. silmien alle, tai todella tarkasti nenänpieliin. Toinen puoli kapeasta kärjestä on tavallinen pyöreän mallinen.

linda hallberg cosmetics crayonMeikkisienen lisäksi ostin Core Crayon meikkikynän sävyssä Greige (16€). Nämä kynät ovat todella pehmeitä koostumukseltaan ja sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Sävyjen blendaaminen onnistuu, kunhan sen muistaa tehdä nopeasti. Sen jälkeen kynä nimittäin kuivuu iholle vedenkestäväksi, eikä leviä hankaamallakaan.

linda hallberg cosmetics crayon greige
linda hallberg cosmetics core crayon greigeLinda Hallberg Cosmetics on saanut lähtönsä siitä, kun Linda on tahtonut markkinoille monipuolisempia ja monikäyttöisempiä tuotteita, joissa värit ovat vain värejä ja that's it. Jokainen voi sitten itse päättää millä tavalla käyttäisi näitä tuotteita.

Sainkin Lindalta itseltään hyviä vinkkejä, kuinka käyttää juurikin tätä Core Crayon kynää. Tämä kyseinen Greige sävy sopii hyvin nopeaan smokey silmämeikkiin, huulille huulipunan tapaan tai nyt todella pinnalla olevien feikki pisamien tekoon! Kynän koostumus on niin pehmeää, että sen levittäminen silmäluomelle ja jopa silmän vesirajaan on tosi helppoa. Sävy myös pysyy vesirajassakin koko päivän.

linda hallberg cosmetics core crayon

Onko Linda Hallberg Cosmetics sulle jo tuttu merkki?

18 comments

 1. Olen Kicksin postitus listalla ja tästä vierailusta taisi tulla tietoakin.
  Linda Hallberg Cosmetics ei ole minulle entuudestaan tuttu mutta tuo meikkisieni näyttää
  mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos kaipaa uutta meikkisientä testattavaksi, niin tuo kannattaa kyllä pitää mielessä.

   Delete
 2. Olenkin ollut hankkimassa tuollaista sientä, tämä vakuutti vielä lisää :)

  ReplyDelete
 3. Ei ole tuttu, en juurikaan käytä meikkejä ja yleensä teen ihonhoitotuotteet itse.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi, itse tehty ihonhoito kuulostaa kiinnostavalta!

   Delete
 4. Ton sienen muotoilu näyttää kyllä tosi hyvältä ja käytännölliseltä! Mä käyn Kicksissä tosi harvoin, mutta ton voisin kyllä käydä nappaamassa mukaan sieltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö näytäkin! :-) Käy ainakin katselemassa ja testailemassa paikan päällä.

   Delete
 5. Onpas näyttävässä pakkauksessa tuo meikkisieni! Tulee melkein ihan kuninkaallinen fiilis :D Mä en ole koskaan oppinut käyttämään meikkisieniä, levitän aina meikkivoiteen sormin. Tuntuu helpoimmalta ja nopeimmalta tavalta. Mutta hei, ihana tuo Greige sävy tuossa kynässä! Pistän mieleen, ehkä koukkaan Kicksin kautta joku päivä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä, onhan se nyt oma alusta oltava meikkisienellä :-D Kantsii vilkasta samalla muutkin Core Crayon sävyt, tosi neutraaleja ja hyviä sävyjä!

   Delete
 6. Oi, molemmat tuotteet vaikuttavat kyllä varsin mielenkiintoisilta! Erityisesti tuo meikkisieni näyttää siltä, että pitäisi kyllä kokeilla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meikkisieni osoittautui kyllä tosi hyväks :-)

   Delete
 7. Itse ostin ensimmäisen meikkisieneni vasta pari kuukautta sitten. :D Tuo näyttää kyllä kiinnostavalta!

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieman erilainen kuin perus pisaran malliset meikkisienet.

   Delete
 8. Hei toi meikkisieni sai mut kiinnostumaan! Täytyypäs kokeilla tuota kun BB alkaa sanomaan sopimustaan irti :-D

  ReplyDelete
 9. Jostain syystä nämä pari uusinta postaustasi eivät näy mulla bloglovinin etusivulla :/

  LH Cosmetics kiinnostaa hurjasti, mutta vielä en ole tuotteita käynyt hypistelemässä :) Kynän sävy on mielenkiintoinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, mikähän siinä on syynä?

   On kyllä ehdottomasti hypistelyn arvoinen brändi, ihania tuotteita on tulossa lisääkin pian! :-)

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.