VEDELLÄ POISTETTAVA VEDENKESTÄVÄ RIPSARI

2017/11/08

Monet ovat varmasti törmänneet Sensain 38°C ripsiväriin, joka on vedenkestävä mutta helppo poistaa ripsistä vain lämpimällä vedellä. Esittelen teille nyt aivan super hyvän Oriflamen samalla tekniikalla tehdyn The ONE No Compromise -ripsivärin. Se on edullisempi mutta vähintäänkin yhtä hyvä kuin aiemmin mainittu klassikko ripsari.

oriflame ripsivari kokemuksiaOriflamen The ONE No Compromise - ripsiväri* (16€) on siis vedenkestävä ripsari, joka kestää sateen ja hikoilun eikä suttaannu tai varise silmien alle päivän aikana. Päivän päätteeksi se on kuitenkin helppo poistaa lämpimään veteen kostutetulla vanulapulla, tai vain suihkussa kasvoja huuhdellessa. Niinkuin tälläiset vedenkestävät mutta vedellä poistettavat ripsarit yleensäkin, myös tämä Oriflamen oma lähtee poistettaessa ripsistä sellaisina "putkiloina". Se ei siis oikeastaan liukene veden kanssa, irtoaa vain ripsistä palasina.

oriflame ripsivari kokemuksia parasMä joudun kuitenkin harmikseni sanomaan sen, että The ONE No Compromise -ripsiväri ei pidä taivutuksia ripsissäni sekunttiakaan, vaikka vedenkestävä onkin. Olen saanut siitä kuitenkin uuden luottoripsarin alaripsiini. Ripsari erottelee ja pidentää ripsiäni hurjasti. Volyymia se ei anna kovinkaan paljoa, mutta itseäni se ei tässä tapauksessa haittaa. 

Mitä lupaukseen vedenkestävyydestä ja valumattomuudesta tulee, ne pitävät paikkansa! Yleensä etenkin silloin, kun olen laittanut ripsaria ilman pohjameikkiä tai silmänympärysten puuterointa, saattaa se levitä pitkin alaluomea. Tämä Oriflamen ripsari ei kuitenkaan tee niin, vaan pysyy paikoillaan varisematta aivan koko päivän. Voin lämpimästi suositella tätä kaikille, jotka tahtovat pidentävän vedenkestävän ripsarin, mutta eivät tahdo iltaisin taistella sen pois putsaamisen kanssa! (psstt.. aletaanko rokkaa tollasta vain alaripsien meikkaamista.. haha)

oriflame the one matte huulipunaSain samaisessa paketissa myös muutaman sävyn Oriflamen The ONE Colour Unlimited Super matte -huulipunia* (13€, juuri nyt 6,90€). jotka ajattelin olevan jakamisen arvoisia teidän kanssanne. Nämä punat ovat nimittäin kuvattu "erittäin miellyttäviksi" ja sitä ne kyllä ovatkin. Vaikka lopputulos on matta, ei se ole kuitenkaan sellainen super kuiva ja epämiellyttävän tuntuinen. Suosittelen käyttämään etenkin tummempien sävyjen kanssa huultenrajauskynää. 

oriflame the one colour unlimited super matte huulipuna

Pidätkö sinä vedellä poistettavista vedenkestävistä ripsiväreistä?

*tuotteet saatu pr-toimistolta, linkit ei ole mainoslinkkejä

10 comments

 1. Oo, jes! Toi sensain ripsari on ihan huippu, joten ilahduttavaa kuulla, että sille on vastaava edullisempi versio. Noi huulipunat vaikuttaa tosi ihanilta, varsinkin toi vaalea sävy! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö? Jos tulee halu säästää pienissäkin jutuissa, niin toi Oriflame on kyllä kelpo versio kalliimmalle Sensaille :-)

   Delete
 2. Mulla varis tuo ripsari ihan älyttömästi, oli heittämättä huonoin ripsari mitä oon ikinä kokeillut. Harjakaan ei sopinut käteen yhtään, oli jotenkin kömpelö ja onnistuin suttaamaan luomiakin, vaikka oon normaalisti hyvä levittämään maskaraa )-:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa, no voi vitsi :-( Kaikki tuotteet ei toimi kaikilla, joten tostakin löytyy varmasti monenlaisia mielipiteitä.

   Delete
 3. Huulipunat näyttää ihan superkauniilta kaikki! <3 Toi on kyllä vähän jopa outoa, ettei vedenkestävä ripsiväri pidä taivutuksia :o Mä oon huomannut samaa vaan ei-vedenkestävissä ripsareissa ja jotenkin oon tuudittautunut siihen, että kyllä niiden taivutusten pitää pysyä, jos on vedenkestävä ripsari käytössä. No hyvä tietää, ettei se todellakaan takaa sitä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkäpä, kun kun toi ripsari ei ole niin vedenkestävä mitä voisi olla, niin taivutukset ei sen vuoksi pysy kunnolla.. :-D

   Delete
 4. Mulla taas ei pidä mikään ripsari ripsiä taovutettuina, joten en edes enää omista ripsien taivutinta! Tää ripsari on mun lemppari :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi vitsi, kiva jos tää on sun lemppari! Mulla suurinosa vedenkestävistä pitää taivutukset ihan hyvin.

   Delete
 5. Onpa ihanan sävyisiä nuo huulipunat, täytyy varmaan tilata toi nude! 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa hyödyntää toi tarjous, nyt kun se on vielä voimassa!

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.