BETTE BOX 12/2017 + ALEKOODI

2017/12/13

Vuoden 2017 viimeinen Bette Box* kolahti pakettiautomaattiin aivan hurjan nopeasti ja sainkin sen avattavakseni jo perjantaina. Kamala työkiire kuitenkin painaa päälle ja vuoroja on enemmän kuin viikossa ehtii tehdä, joten olen vasta nyt kertomassa teille joulukuun laatikon sisältöä. Mennään siis suoraan asiaan, aivan kuten ennenkin.

bette box joulukuu 2017 lumeneAivan ensimmäisenä boxista paljastui Glitz & Glam -blogin Minnan valitsema tuote, eli Lumenen Lähde tehokosteuttava seerumi (24,90€). Tämä tuote oli aivan super loistava! Niin monesti olen jo miettinyt tämän ostamista ja testaamista. Olen nyt käyttänyt tätä perjantaista lähtien päivittäin ja eron kyllä huomaa!

bette box alekoodi tarjousLisää aivan huikeita tuotteita Minnan valitsemana, nimittäin Real Techniquesin Miracle complexion -meikkisieni (10,90€). Multa löytyy entuudestaan jo yksi tälläinen ja pidän siitä kovasti. Tuolla vinolla leikatulla sivulla on tosi kätevä laittaa puuterit silmien ja varjostusten alle. Suosittelen kovasti tätä, jos tahtoo hieman edullisemman meikkisienen hankkia.

Sally Hansenin Miracle Gel kynsilakkaduo (n. 15-20€, korttiin oli ehkäpä napsahtanut väärä hinta) oli mulle uusi ihana tuote testattavaksi. Kaupassa työskennellessä lakatut kynnet eivät pysy tuntia pidempään kauniina, joten tälläinen kestävämpi lakkaus kiinnosti todella paljon. Otin tämän heti testiin ja neljän työpäivän jälkeen lakat ovat hieman lohkeilleet kynsien kärjistä, mutta ei läheskään niin paljoa, kuin tavallinen kynsilakka olisi. Tästä tuli boxien mukana eri sävyjä.

bette box alennus tammikuuBette Boxeista jo aiemmin tutuksi tulleelta Avenelta saatiin testiin näytekokoiset tuotteet: Xeracalm A.D. puhdistusöljy (22,90€/400ml) ja palkittu Xeracalm A.D. kosteusvoide (22,90€ / 200ml). Nämä on atooppiselle iholle tarkoitettuja tuotteita, jotka hoitavat kuivaa ihoa. Tykkään hirmuisesti siitä, että näissä ei ole hajusteita eikä mitään muitakaan turhia säilöntäaineita yms. 

Kasvojen ihonhoitoon mukana tuli myös Moumou-blogin Iinan valitsema tuote, Maybeautyn the incredible kasvonaamio (25€ / 8 x 10ml). Mä olenkin testannut näitä aiemmin ja halutessasi pääset aiheeseen liittyvän postauksen lukemaan tästä. Sieltä löytyy myös alekoodi kyseisiin naamioihin, jos vaikka joku innostuu näistä enemmältikin.

bette box joulukuuTestattavaksi boxissa tuli myös Jordanin Easy Clean Flosser -hammaslankain (4€) sekä näyte Policen Legend tuoksusta.

Koodilla JOULU5 tammikuun Bette Box hintaan vain 13,90€ (norm. 18,90€). Määräaikaisessa tilauksessa alennus tulee kokonaissummasta. Voimassa 12.12 - 24.12. Tilaamaan pääset halutessasi tästä*. Bette Box käy myös myöhäiseksi joululahjaksi todella hyvin

*mainoslinkkejä, tuote saatu blogin kautta

Mitä pidit vuoden viimeisestä Bette Boxista?

15 comments

 1. Mun mielestä joulukuun boksi oli ihan huikea! Varsinkin toi RT:n sieni ja lumenen seerumi olivat todella positiivinen yllätys :)

  ReplyDelete
 2. Minulla on jo niin vakkari seerumi, etten tule käyttämään tuota lumenen seerumia. Annoin koko paketin melkein aikuiselle tyttärelleni. Sama on toistunut aikaisemmin ja toistuu varmasti jatkossa. Joitakin minivoiteita säästän itselleni matkoja varten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse testaan lähes kaikki tuotteet mitä Bette Boxin mukana tulee, vaikka vakkarit ihonhoitoonkin itseltä löytyy. Toivottavasti jatkossa sullekin löytyy boxeista jotain oikein kivaa :-)

   Delete
 3. Itseäni kiinnostaisi noista paketin tuotteista ainoastaan tuo Lumenen tuote...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lumenea tulee Bette Boxien mukana onneksi todella usein :-)

   Delete
 4. Kivan monipuolinen boxi :)

  ReplyDelete
 5. Tää oli tosi hyvä boksi ja Lumenen seerumi ehdottomasti boksin paras tuote :) Se on ollut mulla nyt päivittäisessä käytössä ja ai vitsit miten hyvältä se saa ihon näyttämään ja tuntumaan<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä <3 Just sopivasti lisää kosteutusta mun pintakuivalle iholle näin talvisin.

   Delete
 6. Mielenkiintoinen konsepti tämä Bette Box ja kauniita tuotekuvia olet ottanut.

  ReplyDelete
 7. Tämä oli mielestäni yksi vuoden parhaita bokseja :) Erityisesti geelikynsilakka yllätti positiivisesti, kun aikaisemmin olen suosinut vain Essien lakkoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Munkin mielestä ehdottomasti yksi parhaimpia!

   Delete
 8. Ihan mahtava boksi tämäkin! Innolla odotan että pääsen testaamaan seerumia!

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.