PÄIVITTÄISEN MEIKKAUSHETKEN RUTIINIT

2017/12/18

Julkaisin jokunen aika Instagramissa tämän kuvan, ja kuvatekstissä käytin sanaparia "glam & jam". Tänään kirjoittelen teille tuosta aiheesta hieman enemmän. 
sudio sweden kuulokkeet aleSain yhteistyössä Sudio Swedeniltä super tyylikkäät Regent langattomat on-ear kuulokkeet, jotka ovat olleet osa mun päivittäistä meikkaushetkeä jo useamman viikon.

Meikkaan siis lähes päivittäin ja vaikka usein meikkilook onkin todella simppeli, nopea ja jopa tylsä, tahdon siitä huolimatta tehdä tuosta jokapäiväisestä hetkestä itselleni sellaisen rauhallisen ja sulkea muut jutut pois mielestä. Musiikin kuuntelu tai youtubesta kauneus videoiden katselu meikkauksen ohessa onkin tärkeä osa tuota hetkeä. Saan rauhassa ilman muita turhia hälinöitä keskittyä meikkaamiseen. 

sudio sweden regent alennuskoodiJonain päivinä katson sen hetkistä lemppari ohjelmaani Netflixistä, joskus kauneus videoita Youtubesta ja joskus vain sanaparin mukaisesti jammailen lemppari biisien tahtiin meikkauksen ohessa. Musta on outoa ja hieman levotontakin laittautua ilman mitään "viihdykettä" mun seurana. Pystyn keskittymään rauhassa ja paremmin, kun voin kuunnella puhetta tai musiikkia näillä kuulokkeilla. Näiden kyseisten kuulokkeiden langaton ominaisuus onkin näissä tilanteissa vain suuri plussa, kun ei tarvitse varoa johtoa kuulokkeiden ja läppärin välillä!

sudio sweden alekoodi
Tähän langattomaan on-ear malliin on tilattavissa vaihdettavat "capsit", joilla kuulokkeiden tyyliä voi helposti ja nopeasti muokata fiiliksen mukaan. Itse oon tykännyt tosta kuulokkeiden omasta simppelistä mustasta tyylistä, metallisiin osiin sopivalla kultaisella yksityiskohdalla. Myös nuo mustapohjaiset marmosikuvioset capsit ovat mielestäni tosi mageet!

Bluetooth yhteydellä toimivat kuulokkeet on nopee kytkeä laitteeseen. Ekalla kerralla laiteparin muodostaminen vie pari minuuttia, mutta sen jälkeen yhteyden muodostus onnistuu parissa sekunnissa. Käytän näitä kuulokkeita meikkauksen lisäksi paljon myös työmatkoilla ja rakastan niiden ominaisuutta, joka sulkee ulkopuolisen melun täydellisesti pois ♥

sudio sweden regent kuulokkeetHalutessanne voitte käyttää koodia "kidult15", jolla saa koko valikoimasta hieman alennusta. Tilaukseen saa myös halutessaan kauniin paketoinnin. Maailmanlaajuinen toimitus Sudiolla on aina ilmainen. 

Mitä tapoja tai rutiineja sulla liittyy jokapäiväiseen meikkaamiseen?

14 comments

 1. kerran olen törmännyt tekstiin Sudion langattomista kuulokkeista ja ne vaikuttavat ilmeisesti hyviltä? :) Siinä tekstissä tosin oli toisenlaiset kuulokkeet. Onko heillä sitten montaa eri mallia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sudiolta löytyy tätä sangallista on-ear mallia ja sitten perus nappikuulokkeita paria eri versiota. Mun mielestä näissä on laatu ja äänentoisto kohdillaan, olen ollut tyytyväinen tämän parin kuukauden ajan näitä käyttäessäni :-)

   Delete
 2. Mun rutiineihin kuuluu ihan vain kasvojen pesu ja Tummeli. Laitan hiukan kulmia ja ripsaria. Se riittää näin arkena.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arkisin on mukavampi, kun pääsee mahdollisimman helpolla :-)

   Delete
 3. Itselläni on käytössä UrbanEarsin langattomat kuulokkeet, joista oon tykännyt kovasti.

  Mun meikkirutiini on hyvin nopea: meikkivoide, concealer, puuteri, kulmat ja ripset. Jos villiksi heittäydyn niin meikkiin eksyt rajaukset ja/tai huulimeikki.

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Munkin päivittäinen rutiini on aikalailla sama, usein vielä lisään hieman aurinkopuuteria :-)

   Delete
 4. Sudion kuulokkeet ovat olleet myös itselläni hyvät! Kuuntelen paljon äänikirjoja :)
  Oma meikkini on pikainen muutaman minuutin meikkaus aamuisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään äänikirjoista, etenkin sillon kun en oo kotona. Kivaa vaihtelua perus musiikin kuuntelulle :-)

   Delete
 5. Yleensä katson puhelimella Youtubesta kauneuteen liittyviä videoita samalla kun meikkaan :) Tykkään siitä, että vähintään jotain taustamelua on samalla kun meikkaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä myös, hiljaisuudessa on jotenkin outoo meikkailla :-D

   Delete
 6. Usein tulee kyllä laitettua Spotify puhelimesta päälle meikkauksen ajaksi. Mulla tosin ei ole mitään järkeviä kuulokkeita, vaan puhelimen surkeilla kajareilla mennään. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kuulokkeita lämpimästi :-D

   Delete
 7. Täältä löytyy samat kuulokkeet, vaikkakin valkoisina, ja samat rutiinit! Omat aamut on niin hektisiä ja työaamuina se kuudelta herääminen niin tuhottoman vaikeaa, että helpoiten silmät saa auki meikkipöydän kirkkaiden valojen edessä Aamulypsyä tai kissantappoheviä kuunnellen :'-D

  PS Postaus samasta aiheesta on pyörinyt mulla luonnoksissa ja odottanut kuvia, mutta ehkä mun on nyt keksittävä jotain muuta ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha sama juttu, kyllä siin hiljalleen herää kun jotain jytää laittaa soimaan :-D

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.