TAMMIKUUN HERKULLISIN VARTALOTUOTE

2018/01/30

mikromuoviton vartalokuorinta2Onnetar suosi minua kerrankin ja voitin aivan ihanan tuotteen Instagramissa käydyssä arvonnasta. Sain vapaasti valita yhden Scrub Love -vartalokuorinnan palkinnoksi ja ihastuin siihen niin paljon, että oli aivan pakko napsia nätit kuvat ja tulla jakamaan tämä tuote teidän kanssa!

scrub love vartalokuorinta kokemuksiaScrub Lovelta löytyy useita erilaisia vartalokuorintoja erilaisille ihotyypeille ja erilaisilla tuoksuilla. Heiltä löytyy mm. tuttuja kahvikuorintoja, puhdistavia aktiivihiiltä sisältäviä kuorintoja sekä kosteuttavia suklaa ja kookosöljykuorintoja. Itse valitsin kosteuttavan suklaakuorinnan, huumaavassa appelsiinin tuoksussa -- tuoksuu aivan Fazerina suklaalta, joka on ihan mun lemppari

suklaa-appelsiini vartalokuorinta
Tämä appelsiini-suklaa vartalokuorinta on tarkoitettu normaalista kuivalle iholle. Vaikka kuivan ihon kuoriminen saattaa joillakin hieman särähtää korvaan, eikä sitä aivan mielellään tekisi, niin tällä tuotteella voi huoletta kerran viikossa kuoria menemään (vaikka scrub loven sivuilla puhutaan jopa kolmesta-neljästä kerrasta per viikko). 

Kuorivina ainesosina mukana on ruokosokeri sekä kuolleenmeren suola, jotka kuorii ihon tehokkaasti. Vastapainoksi tuotteessa oleva kaakaovoi sekä rypälesiemen- ja jojobaöljy kosteuttaa ihoa todella ihanasti! Tämän kuorinnan jälkeen mulla ei ollut edes tarvetta enää kosteusvoiteelle, jota yleensä kuorimisen jälkeen haluan käyttää. 

luonnollinen muovirakeeton vartalokuorintaKaiken huipuksi tämä vartalokuorinta on cruelty free eikä se sisällä muovirakeita. Ihan loistavaa! Ei muovia viemäristä alas enää ikinä, jookos?

Scrub Loven tuotteita suomessa myy Kosmetologikauppa.fi ja yhden pakkauksen hinta on 16,95€.

Mikä on sun lemppari vartalokuorinta?

6 comments

 1. Kuulostaa hyvälle. Pitää kokeilla tehdä jotain saman tyyppistä :)

  ReplyDelete
 2. Vartalokuorinnat ovat ihania. Täytyy laittaa tämä testauslistalle ja hyvä ettei sisällä muovirakeita :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanaa! Suklaa on niin ihana raaka-aine mihin vaan! Tämä kuulostaa todella upealta tuotteelta.

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa superihanalta eikä vähiten ton tuoksun takia! <3 Mä käytin joskus muutamia vuosia sitten jatkuvasti jotain yksittäispakattua appelsiinisuklaan tuoksuista kasvonaamiota ihan vaan sen takia, että se tuoksu oli niin huumaavan hyvä :'D Tää kuorinta olisi siis varmasti mun makuuni :)

  ReplyDelete
 5. Mä tarttisin nimenomaan mun talvikuivalle iholle jotain hyvää kuorintaa, tämä kuulostaa hyvältä. :)

  ReplyDelete
 6. Mä käytän melko usein BodyShopin kuorintoja - ne ovat tuntuneet toimivilta itselle :) Tuo kuorinta pitää kyllä pistää muistiin ja tilanteen tullen kokeiluun!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.