GLAMLIN - KOSMETIIKKAA AMMATTILAISEN VALITSEMANA KOTIOVELLESI

2018/03/02

Kuvitellaan tilanne, jossa talvipakkaset ovat yllättäneet sinut ja kasvojesi iho kiukuttelee. Iho on kuiva sekä kiristävä, eikä meikki levity kasvoille kauniisti. Tarvitsisit jotain uusia tuotteita tilanteen ratkaisemiseksi, mutta en yhtään tiedä mitä lähtisit kaupasta ostamaan. Etkä oikeastaan ehtisikään sinne kauppaan kaikkia purnukoita tutkimaan. Tälläisessä tilanteessa Glamlin* on aivan hurjan hyvä palvelu, johon kannattaa tutustua.

Glamlin tarjoaa jokaiselle henkilökohtaisesti personoidun paketin, joka pitää sisällään täysikokoisia kosmetiikkatuotteita. Tuotteet pakettiin valitsee kauneuskonsultti, joka on ottanut huomioon jokaisen tilaajan toiveet sekä mm. budjetin, elämäntavat ja ihon- sekä hiustenlaadun. 

glamlin kauneuspalvelu kokemuksia

Sain itse blogin kautta testata tätä uudehkoa Glamlin palvelua. Kaikki alkoi kauneusprofiilin täytöllä heidän nettisivuillaan. Profiilia täyttäessä sain kertoa ihoni laadusta, mieltymyksistä, toiveista ja tuotteista joita ehdottomasti en tahdo saada. Tämän jälkeen pääsin Facebookissa keskustelemaan kauneuskonsultti Idan kanssa, joka esitti minulle vielä tarkentavia kysymyksiä. Pystyin helposti tekemään tämän vapaa-ajallani töiden jälkeen, sillä Ida vastaili minulle viesteihin vielä yhdentoista jälkeen illallakin.

Kerroin profiilissa tahtovani testata irtopuuteria, jota en ole koskaan omistanut (!!!). Sen lisäksi kerroin kärsiväni kuivasta, sameasta ihosta jota tahtoisin kirkkaammaksi. Raksin pois meikkituotteita aika rankalla kädellä, koska omistan niitä ennestään jo riittävästi, ja olen niiden suhteen todella tarkka. Ihonhoitotuotteista en tahtonut saada päivä- tai yövoiteita, koska en mielelläni vaihda nykyisiäni uusiin. Sen kummempia vaatimuksia tai toiveita minulla ei tällä kertaa ollut.

glamlin sisältö
Minun personoituun pakettiin, jonka budjettina oli 120€, oltiin valittu seuraavat tuotteet:
- The Body Shop C-vitamiini kuorintageeli, 25€
- Diego Dalla Palma C-vitamiini seerumi, 44,70€
- Madara SOS kasvonaamio, 33,90€
- Paese bambuirtopuuteri, 19€
= 122,60€ eli jopa muutaman euron yli tuon budjetin.

Glamlinilla toimituksesta tai palautuksesta ei tarvitse maksaa. Tuotteet, joista ei pidä voi siis palauttaa ja maksaa vain niistä jotka pitää. Jos koko boxin sisältö nappaa, saa silloin hinnasta 10% alennusta. 

Tuotteiden mukana oli myös Idan kirjoittama pieni saateteksti, jossa hän hieman perusteli tuotevalintojaan, sekä käyttöohjeet ja infoa jokaisen tuotteen ominaisuuksista. Super kätevää! Mä välillä hieman turhaudun, kun joutuu etiketeistä suomentelemaan käyttöohjeita, mutta nytpä ei tarvinnut. Välillä tälläinen kosmetiikkahörhökin tarvitsee hieman apua :-D

glamlin the body shop c-vitamiini kuorintaglamlin diego dalla palma seerumiglamlin madara sos
glamlin baese bambu irtopuuteri
Toki aina yllätyslähetyksissä on riskinsä, etenkin näin kauneusbloggaajan näkökulmasta voin sanoa, että hieman jännitti osaisiko joku toinen valita minulle mieleisiä tuotteita. Olen kokeillut hurjasti erilaisia tuotteita, niin meikkejä kuin ihonhoitoakin, ja tiedän tarkkaan mistä en pidä / mitä en edes harkitse kaupasta ostavani. Tästä syystä keskityin tällä kertaa enemmän ihonhoitoon, kuin meikkeihin.

Mutta mulle jäi silti tosi hyvät fiilikset Glamlin palvelusta! Palvelu oli helppo ja nopea käyttää. Kauneuskonsultti vaikutti ansiantuntevalta ja ystävälliseltä. Oman budjetin valinta tekee palvelusta jokaisen kukkarolle sopivan. Ehkä seuraavalla kerralla, kun olen taas jossain pahemman luokan kosmetiikkakriisissä, käännyn kauneuskonsultin puoleen!


Oletko sä testannut jo Glamlin palvelua?
Mitä kosmetiikkatuotteita kaipaisit itsellesi juuri nyt?

* Glamlin palvelu ja tuotteet saatu blogin kautta. Linkit mainoslinkkejä

11 comments

 1. Tälläiset räätälöidyt paketit ovat kivoja varmasti juuri henkilöille jotka eivät esim. osaa valita omia tuotteita. Tai mukavaa vaihtelua rutiineihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! Jos jotain uutta kaipaa, niin tosi kiva piristys tälläinen :-)

   Delete
 2. Tää idea on kyllä todella kiva ja palvelu on varmasti hyödyllinen todella monille :) Mádaran SOS kasvonaamio on ihan huippuhyvä! Jätän sen itse tosin aina vaikuttamaan yön yli, jolloin naamio imeytyy ihoon täysin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä teen samoin, runsas kerros tuota iholle ja aamulla ei oo kuivuudesta tietoakaan! :-)

   Delete
 3. Glamlin on kyllä ihana palvelu :)

  ReplyDelete
 4. Olen tilannut jo muutamaankin otteeseen Glamlinilta. Olen Glamlinin suuri fani! En olisi ikipäivänä uskonut, että kiiltävälle iholleni löytyi täsmätuotteet. Ystävällinen ja ihana palvelu saivat minut palaamaan Glamliniin uudestaan :)

  Mahtavia tuotteita on sulle valittu! Tuo herkullisen näköinen The Body Shopin kuorinta olisi kiva testata.

  ReplyDelete
 5. Mun on jo pidempi aika pitänyt testata tätä palvelua, mutta oon kanssa hiukan tuollainen kriittinen - tiedän melko lailla mistä tykkään ja mistä en, joten pelkään että iskeekö yksikään tuote :D Ehkä sitten testaan, kun kriisi on ihan mahdoton!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä puolihan tässä on, että tuotteet saa aina palauttaa.

   Delete
 6. Tää on kyllä houkutteleva konsepti :) Tosi kivat tuotteet sulle valikoitui

  ReplyDelete
 7. Säkin olit saanut todella kivoja tuotteita :) Ps. Sun blogi on kyllä super ihana, jään todellakin lukijaksi!

  https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.