NÄITÄ RAKASTAN IHONHOIDOSSA JUURI NYT

2018/03/20

Viime aikoina olen sijoittanut huomattavasti enemmän ihonhoitoon, kuin meikkeihin. En juuri nyt kaipaa meikkikokoelmaani oikein mitään (anastasian soft glam palettia lukuunottamatta ), joten mielenkiinto on automaattisesti siirtynyt enemmän kohti ihonhoitoa. Näihin kahteen itselleni uuteen tuotteeseen olen aivan rakastunut -- ja samoin on myös ihoni.

shiseido waso jelly lotion konjac sieni kokemuksiashiseido waso jelly lotionShiseido WASO Fresh Jelly Lotion* on valehtelematta paras tuote, jota olen pitkään aikaan ihonhoidon saralla testannut! Olen kuullut tästä paljon hyvää, mm. Ostolakossa-blogin Virve on kehunut tämän maasta taivaisiin. 

Shiseidon WASO Fresh Jelly Lotion on hoitoneste, jota levitetään puhdistetuille kasvoille ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena. Koostumukseltaan tämä on nimensä mukaisesti geelimäistä, mutta kasvoille levitettäessä se ikäänkuin sulaa ja muuttuu nestemäiseksi. Rakastan tämän freesiä ja puhdasta tuoksua, koostumusta ja täyteläisen kosteutettua tunnetta, joka kasvoille jää. Vaikka 150ml kokoisen pullon n. 30€ hinta voi kuulostaa aluksi kovalta, suosittelen silti lämpimästi tätä todella riittoisaa tuotetta testaamaan. Sopii kaikille ihotyypeille sekä myös silmänalusille. 

Mitä voin tästä enää sanoa? Olen aivan ihastunut!

konjac sieni punasaviHoitonesteiden lisäksi Konjac-sienet ovat toinen asia, jonka olen vasta viime aikoina niin sanotusti hiffannut. Sain tämän The Konjac Sponge Companyn sienen* testattavaksi joitakin viikkoja sitten ja positiivisesti yllätyin vaikutuksista. 

Aiempi mikälie-feikki-aktiivihiiltä-sisältänyt-konjac-sieneni vain pahensi ihon kuntoa, mutta tämä kaveri on vaikuttanut aivan päinvastaisesti. Vaaleanpunaista savea sisältävä konjac-sieni on puhdistanut ihoni hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Pienet näpyt sekä pintakuivuus on vähentynyt kasvoillani huomattavasti. En aivan päivittäin tätä käytä, mutta neljästä viiteen kertaan viikossa aamuisin pelkän veden kanssa, tai iltaisin meikinpoistoa tehostamaan. Super tuote! En enää ihmettele, miksi ihmiset näitä ovat kehuneet.

Oletko sä ottanut jo hoitonesteet tai konjac-sienet mukaan ihonhoitoon?

*mainoslinkkejä

19 comments

 1. Mielenkiintoinen tuote! Tuo koostumus kuulostaa jännältä, mutta ilmeisen tehokkaasti kosteuttava kuitenkin. Itse olen jotenkin tosi arka kokeilemaan uusia ihonhoitotuotteita, joten kiva lukea muiden kokemuksia ennen, kuin ottaa ihan randomilla testiin uusia juttuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on juurikin yksi niistä syistä miksi itsekin blogia kirjoitan, jotta ihmiset saisivat halutessaan hieman kokemuksia tuotteista, ettei tarvitse aivan sokkona ostaa :-) Ja totta, tuo hoitoneste kosteuttaa ja täyteläistää ihoa todella hyvin <3

   Delete
 2. Jonkun verran olen hoitonesteitä kokeillut, mutta mihinkään hurjaan intopiikkiin en ole vielä yltänyt. Nyt mulla on käytössä yksi korealainen kasvovesi, joka omasta mielestäni on enemmänkin hoitonesteeseen kallellaan. Konjak-sienet ovat jääneet vallan testaamatta. Ehkä joskus täytyy niihinkin tutustua;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen tänä talvena aivan ihastunut kosteuttaviin kasvovesiin ja hoitonesteisiin, pelastaneet ihon pahimmalta kuivuudelta tosi hyvin!

   Delete
 3. Hoitoneste ja konjac-sieni löytyvät munkin ihonhoitorutiinista enkä enää luopuisi :) Mulla on tällä hetkellä käytössä Etude House Moistful Collagen -hoitoneste ja Konjac Sponge Companyn vihreää savea sisältävä sieni. Molemmat on niin ihania <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, tuosta Etude Housen hoitonesteestä olen myös kuullut paljon kehuja! On varmasti ihana <3

   Delete
 4. En ole vielä löytänyt täydellistä konjakkisientä. Täytyypä laittaa nimi ylös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on se ensimmäinen ja alkuperäinen, joten suosittelen testaamaan sitä ensimmäiseksi :-)

   Delete
 5. Tuotteet ovat itselleni ihan vieraita, mutta tuo hoitoneste kuulostaa mielenkiintoiselta. Kiva lukea kokemuksia, joskus saattaa itsekin kiinnostua! :)

  ReplyDelete
 6. Mä olen kanssa tykästynyt konjac-sieniin! ja mulla on käytössä misellivesi mikä on sopinut hyvin rauhoittamaan omaa ihoani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin käytän silloin tällöin misellivettä ihon puhdistuksessa.

   Delete
 7. Konjac sieni on kyllä ihan älyttömän hyvä tuote! Tuo Shiseodon Jelly lotion kuulostaa niin jännältä, että täytyy ehkä ostaa testiin ;)

  ReplyDelete
 8. Mulla on toiminut se vihreä herkän ihon Konjac-sieni yllättävän hyvin :) Muut tuntui iholle jopa liian tehokkailta, vaikka en oo mun ihoa mitenkään erityisen herkäksi koskaan ajatellut. Mutta kai se on tässä vuosien varrella kaikista miljoonista tuotetestailusta vähän herkistynyt :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun täytyy seuraavaksi testata sitä vihreää, tai miksei jopa sitä vauvoille tarkoitettua, niin ei iho ainakaan voi turhiin ainesosiin reagoida. Haha, yritä tässä nyt sit kasvoja hoitaa kun kaikki tuotekokeilut vaan tekee enemmän hallaa 😂

   Delete
 9. Shiseidon hoitoneste kuulostaa hurjan hyvältä<3 Konjac sieniä on tullut testattua paria kappaletta, mutta ne ei oikein vakuuttaneet mua. Tuntui ettei ne juurikaan tehneet iholle yhtään mitään :D Ei ne sitä huonompaankaan kuntoon saaneet, mutta oon sen verran laiska tollasten kanssa, että jos en huomaa mitään selkeää eroa niin jätän sitten käyttämättä. Kiva että sulla on Konjac sieni toiminut noin hyvin<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla sama tyyli kans, jos ei mitään eroa näy niin en jaksa turhaan jotain tuotteita käyttää :-D

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.