Anastasia Beverly Hills Soft Glam

2018/04/24

abh soft glam paletti kokemuksiaEn halua turhia luomiväripaletteja nurkkiin pyörimään. Tämä Anastasia Beverly Hillsin Soft Glam paletti oli pitkästä aikaa kuitenkin sellainen, jonka tahdoin ostaa. Aluksi se hieman tylsistytti, mutta lopulta annoin periksi ja ihastuin siihen täysin. Niin hyvät sävyt joka päiväiseen arkikäyttöön, kuin näyttävämmänkin meikin luomiseen.

ABH:n Soft Glam luomiväripaletti* koostuu neljästätoista sävystä, joista puolet on uusia ja puolet jo olemassa olevia sävyjä. Paletin värimaailma on pitkälti erittäin nude, erilaiset vaaleanpunaiset, persikkaiset ja lämpimät ruskeat yhdessä koostavat täydellisen day-to-night paletin. Hintaa paletilla on 43£ / 42$ / 57€ hieman riippuen ostopaikasta. Kalleimmalla hinnallakaan ostettuna yksittäisen sävyn hinnaksi ei jää kuin neljä euroa.

*mainoslinkki
abh soft glam alekoodi discountabh soft glam swatchesMuutamia lemppari sävyjä swatchattuina, ilman pohjustusta. Aivan huikee pigmentti, eikö? Soft Glam on mun ensimmäinen ABH paletti, ja vaikka olenkin kuullut hurjasti hyvää heidän luomivärien laadusta, yllätyin todella positiivisesti testatessani itse tätä ensimmäistä kertaa. Mattaiset sävyt ovat ehdottomasti pigmenttisimpiä mitä olen koskaan käyttänyt ja metalliset sävyt liukuvat luomelle sormella levitettynä like a butter, eikä todellakaan vaadi mitään fix plussia avukseen. 

Itse koen olevani luomivärien kanssa vielä todella aloittelija, joten etenkin mattasävyjen kanssa joudun hieman harjoittelemaan -- vaikka todella hyvin ne häivyttyvätkin. Mitä enemmän pigmenttiä sävyissä on, sitä enemmän ne tavallaan vaativat oikeanlaista käyttöä ja kokemusta. Siitä syystä tää paletti ei ihan vielä ole se johon ennen aamuvuoroa tai kiireessä tartun.

anastasia beverly hills soft glamMä olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, vaikka tavallaan tiesin sen jo ennenkuin edes sain tämän käsiini. En malta odottaa, että pääsen enemmän testaamaan ja kokeilemaan erilaisia sävy-yhdistelmiä. 

Mitä sä oot mieltä: super hehkutettu Modern Renaissance vai tämä uutukainen Soft Glam?

10 comments

 1. ABH:n palettien laatu on kyllä ihan omaa luokkaansa! Ja pigmenttiä tosiaan riittää sen verran runsaasti, että näiden käyttö vaatii pientä totuttelua ja harjoittelua :) Soft Glamissa on upeat sävyt, mutta multa taitaa kuitenkin jäädä tää hankkimatta. Modern Renaissance multa löytyy ja sitä rakastan yli kaiken! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, hieman vähempi pigmenttisten kanssa voi helposti "vain hiuskia menemään", mutta tän kanssa täytyy hieman toppuutella ja maltillisesti blendailla ja lisätä tuotetta :-D

   Delete
 2. Tää on kyllä ihanan näköinen paletti! 😍Modern Renaissance on kyllä myös ihanan näköinen, mutta tämä voisi olla sävyjen puolesta se monipuolisempi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä ♥ Oon samaa mieltä, MR on mun makuun hieman liian punertava ja pinkki.

   Delete
 3. MR sekä tämä on niin ihania että ei voi valita <3

  ReplyDelete
 4. Äh, en tarvitsisi enää yhtäkään meikkipalettia ja myin juuri pois kolme UD:n palettia. Tämä kuitenkin houkuttelee kauneuden takia, vaikka osa sävyistä on samantyylisiä, kuin omistamassani UD:n Heatissa sekä kaikki muutkin sävyt löytyvät muutamasta muusta paletista. Mutta silti houkuttelee! :D

  -Mikaela
  www.inhimillinenturhamaisuus.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kieltämättä Soft Glamin sävyt on tosi perus sävyjä, jotka monest muustakin paletista löytyy, mut onhan toi nyt silti aivan ihana ♥

   Delete
 5. Tässä paletissa on kyllä niin kauniit sävyt! :)

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.