Kauneusbloggaajien kesäinen meikkihaaste

2018/05/28

Löimme jälleen kerran hynttyyt yhteen ihanien kauneusbloggaajien kanssa ja kehiteltiin kesäinen meikkihaaste. Kaksi osaa tästä onkin jo julkaistu aiemmin keväällä, ja nyt on ensimmäisen kesäisen haasteryhmän vuoro. 

Tätä haastetta lähti sponsoroimaan Pretty.fi NYX Professional Makeupin the go-to paletilla, josta löytyy kuusi luomiväriä, korostus- sekä varjostussävyt ja poskipuna. Varmasti myös monelle tuttu Glitternisti sponssasi kaikille osallistujille glitterit.

glitternisti super silver
nyx the go-to palette
Jokainen meistä sai kesään liittyvän sanan, jonka pohjalta meikkilookkeja lähdettiin kehittelemään. Omani oli kesämökki, enkä valehtele jos sanon olleeni hieman hukassa sanani kanssa. Toisaalta se tuntui suht helpolta ja vapaalta sanalta, joka ei esim. määritellyt meikissä käytettäviä värejä. Toisaalta taas sanat kesämökki ja meikki riitelevät omassa päässäni ainakin niin hurjasti, että hieman oli luomisen tuskaa ilmassa. 

Hetken inspiraatiota Instagramissa etsittyäni päädyin luomaan seuraavanlaisen lookin:
glow red lips summer makeup look
kauneusbloggaajien meikkihaaste kesa
Kasvot:
Lumene Moisturirizing & illuminating -pohjustusvoide
Essence Fresh & Fit -meikkivoide sävyssä 10 fresh ivory
Revolution COnceal & Define -peitevoide sävyssä C1
Essence Brighten up! -puuteri
Essence Glow -puuteri
NYX Professional Makeup the go-to paletti (poskipuna, varjostus & highlight)*
MAC Fix+

Silmät & kulmat:
NYX Professional Makeup the go-to paletti (ruskea luomiväri & highlight sävy)*
NYX Professional Makeup micro brow pencil -kulmakynä sävyssä ash brown*
Anastasia Beverly Hills clear brow gel
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon sävyssä greige
Lumene Nordic Noir Deep Impact ripsiväri sävyssä deep brown
(Glitternisti glitter sävyssä super silver*)

Huulet:
NYX Professional Makeup full throttle huulipuna sävyssä Firestorm*
LA Girl Glazed lip paint sävyssä feisty*

Tahdoin luoda mahdollisimman kuulaan ja "luonnollisen" meikin. Käytin siis pohjassa tuotteita, jotka eivät olleet mattaisia. Myös tuo NYXin paletin kaunis highlighteri sai paljon aikaan. Kulmat sooloilin täysin eri tavalla, kuin mihin olen tottunut ja hain luonnollista ja pörröistä lopputulosta. Jotta meikki ei olisi aivan pliisu, lisäsin punaiset "glossy" huulet. What do you think?

Tsekkaathan myös muiden upeat lopputulokset näistä linkeistä:

Mitä sulle tulee mieleen sanasta kesämökki?
Onnistuinko haasteessa mielestäsi hyvin?

18 comments

 1. Kesämökki on kyllä todella haastava sana ajatellen meikkiä :D. Toinen meikki olisi voinut olla joku todella neutraali, koska kesämökillä usein ollaan ilman meikkiä :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, mutta koska meikkihaasteesta oli kyse, tahdoin lopputuloksesta kuitenkin meikatun näköisen ja näkyvän :-)

   Delete
 2. Upea lopputulos! Onnistuit mun mielestä loistavasti ja nyt täytyy sanoa, että kaikista näistä haasteen sanoista toi kesämökki olis ollut mulle varmasti vaikein :D Mäkään en miellä meikkaamista ja kesämökkiä ollenkaan samaan, kun siellä mökillä ei mun mielestä meikkiä tarvitse lainkaan. Todella kauniin meikin teit<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Linda <3 On kieltämättä hankala parivaljakko, mutta kyllä siitä silti selvittiin :-D

   Delete
 3. Ihanan raikas meikki ja toi huulipuna on magee!

  ReplyDelete
 4. Upea meikki! Kesämökki on kyllä haasteellinen saada meikkiin, mutta mun mielestä meikkisi on sopivan meikitön siihen nähden :)

  Ihanaa viikkoa!

  ReplyDelete
 5. Ihana meikki etenkin huulien osalta <3

  ReplyDelete
 6. Ihana meikki- vaikka itsellekin tulee kesämökistä mieleen ehkä ensin meikittömyys... mutta tosiaan kaunis lopputulos :)

  ReplyDelete
 7. Ihanan haastava sana! Mulle olis varmaan tullut mieleen jotain rentoa tai sit leikkisää. Tosi monipuolinen sana kyllä :D Mun mielestää tää kyllä on tosi kaunis meikki ja kuvastaa kans hyvin. Tulee mieleen laiturilla istuskelu rauhassa :)

  x Charlotta
  www.charlottaeve.com

  ReplyDelete
 8. Ihanan heleä meikki! Sait kyllä haastavan sanan, sillä mullekin tulee ensimmäisenä meikittömyys mieleen :D mutta hyvin sait toteutettua tämän!

  ReplyDelete
 9. Sait kyllä haastavan sanan! Mutta musta tässä välittyy sellainen raikas kesämökkilook. Vaikea selittää, mutta nään tässä kyllä kesämökin!

  ReplyDelete
 10. Joo kesämökki on kyllä kieltämättä aika vaikea sana tällaiseen! :D Kiva katella näitä haasteita :)

  ReplyDelete
 11. Tosi hyvän sait aikaan, itte olisin varmasti sanasta kesämökki vetässyt vain jotain super-hehkuvaa ja glitteristä räjähdystä jossa ei olis ollut päätä eikä häntää :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
 12. Kesämökki on kieltämättä haastavammasta päästä, koska oma mielikuvani on sauna ja verkkarit. :D Mutta hienosti sait kyllä aikaan, tämä on ihanan heleä ja raikas meikki! :)

  ReplyDelete
 13. Hieno toteutus ehkä jopa haastavalle sanalle!

  ReplyDelete
 14. Onnistuit mielestäni täydellisesti. En tiedä mitä itse olit ajatellut, mutta mulle tuli heti mieleen punaisista huulista ihana pieni punainen kesämökki ja noista glittereistä tulee mieleen ilta-auringossa kimaltava järvi, jonne on ihana pulahtaa rantasaunan löylyistä. Todella onnistunut kokonaisuus!

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.