ihana ELLE

2018/07/31

Kaupallinen yhteistyö: Fokus Media
ELLE LEHTI ALEMä en ole piiitkään aikaan säännöllisesti lukenut lehtiä. Enkä kyllä kirjojakaan. Paitsi äänikirjoja oon kuunnellut tosi paljon! Sain kuitenkin huippu yhteistyö mahiksen Fokus Median kanssa, ja pääsin pitkästä aikaa sukeltamaan ihanan ELLEn pariin.

ELLE on ollut yks mun ehdottomia lemppari lehtiä tosi kauan (jos sivuutetaan täysin mun salainen Seiska-lehti addiktio ja peruskoulu aikainen armoton Aku Ankka -lehtien lukeminen). Etenkin näin kesällä on ihana hetkeksi uppoutua sosiaalisen median sijasta vanhan kunnon hömppälehden pariin -- josta löytyy myös ihan asiaakin. Mä pidin parisen viikkoa sitten ekan töissä ansaitun kesäloma viikkoni ja kyllä muuten tuntui hyvältä. Heti ekana päivänä palasin aamupalan jälkeen lehdet kainalossa takaisin makkariin ja rauhassa lueskelin mielenkiintoisia artikkeleita.

FOKUS MEDIA ELLE ALEKOODI12

Lehtenä ELLE on kokonaisuudessaan tosi kompakti, kaikille löytyy kaikkea. Mullekin löytyy kaikkea. Pidän erityisesti arki, kasvo, vaatekaappi ja peilikuva jutuista. Tietysti myös muut, kuten muoti, kauneus, koti ja ruoka tulee selattua läpi, mutta aiemmin mainittujen kohdalla jään lukemaan tarkemmin. Saan noista osioista selkeästi eniten myös itselleni. Aiheet on yleensä tosi kiinnostavia. Lehteä lukeneet tietävät tarkemmin mitä nuo jutut yleensä pitävät sisällään ja minkä tyylisiä ne ovat, mutta esim. kesäkuun kasvo Pete Parkkosen ( iiiiks!!) juttu oli huippu hyvä!
 

Milloin sä olet viimeksi lukenut lehtiä? Onko ELLE sulle tuttu jo entuudestaan?

2 comments

  1. Mä luen aikakaus-/naistenlehtien paperiversioita vain kampaajalla;) Valitettavasti lehtien luku on jäänyt, ja todella harvoin tulee tilattua lehtiä kotiin. Pitäisi varmaan ryhdistäytyä, koska on todella ikävää, jos lehtien painaminen alkaisi hiipua entisestään:) Kunnon paperilehti on kuitenkin ihan omaa luokkaansa myös visuaalisessa mielessä:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niimpä, olis tosi harmi. Onneksi näitä lehtiä on helppo kaupastakin ostaa yksittäisiä numeroita, jos tulee yhtäkkinen innostus päästä lukemaan :-)

      Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.