about

Hei! Olen Noora, tämän blogin kirjoittaja. Olen 20-vuotias ja ammatiltani merkonomi. Sinänsä aivan turhia tietoja, mutta ajattelin silti jakaa ne kanssasi. Rakastan kosmetiikkaa ja meikkejä. Sen lisäksi voisin kertoa pitäväni vähintään yhtä paljon coca-colasta, kirpputoreista, sisustamisesta, leipomisesta sekä kaikenlaisista diy-jutuista.

Kosmetiikan käyttäjänä suosin ensisijaisesti edullisia ja helposti saatavilla olevia brändejä. Tykkään testata itselleni täysin uusia tuotteita ja etsiä aina vain parempia sekä toimivampia tuotteita. Simppelit ja kauniit pakkaukset vetävät minua puoleensa välillä liiankin paljon. 

Minulla on pintakuiva sekaiho, joka on helposti taipuvainen epäpuhtauksiin. Nuoruudessani olen kärsinyt aknesta, joka vielä tänäkin päivänä vaikuttaa siihen millaisia tuotteita ostan, tai mitä niiltä vaadin (yaaass full coverage kinda girl here)


KIDULT on kauneus- (& lifestyle)blogi. Säännöllisesti julkaistavat postaukset ovat suurimmaksi osaksi aiheeltaan kosmetiikka pitoisia mm. meikkilook postauksia sekä -tutoriaaleja ja rehellisiä tuotearvosteluja. Ajoittain tykkään kirjoitella myös mitä elämääni kuuluu sekä muista mielenkiinnoistani, kuten sisustuksesta.

Kaupalliset yhteistyöt on merkitty tunnisteella "yhteistyö" sekä niistä on selkeästi postauksen alussa kerrottu. Blogin kautta saadut tuotteet ja mahdolliset mainoslinkit on merkitty *-merkillä. Mainoslinkkien kautta saadut tulot käytän blogini sisällön tuottamiseen. Kerron tuotteista ja kokemuksistani aina 100% rehellisen mielipiteeni, oli kyseessä yhteistyö tai ei.

Toivottavasti pidät blogistani yhtä paljon kuin minä pidän sen kirjoittamisesta! 

@noorajjulia