NYX SCULPT & HIGHLIGHT FACE DUO

2016/11/18

nyx sculpt highlight rewievnyx sculpt highlight shade 01 
Ostin parisen viikkoa sitten Nyxin Sculpt & Highlight Face Duo* -korostus ja varjostus värit Sokokselta. Kaipasin uutta tuotetta varjostusten tekoon, sekä jotain hieman kevyempää tummien silmänalusten peittoon sekä korostusten tekoon. Yllätykseni löysin tästä aivan loistavan sävyn mun vaalealle iholle, eikä hintakaan 13,50€ ollut paha, kun sain siitä vielä -20% alennusta. Koska ikinä ei voi olla liikaa tuotearvosteluja, päätin jakaa mielipiteitäni tästä itselleni täysin uudesta tuotteesta.

nyx sculpt highlight ivory taupe 
Tuotteessa on siis toisessa päässä voidemainen sävy varjostamiseen ja toisessa päässä sävy korostamiseen. Pakkauksen kyljessä on vaihe vaihteelta ohjeet, kuinka käyttää tuotetta. Parhaaksi tavaksi olen todennut tehdä ensin pelkät korostukset ja sen jälkeen varjostukset. Tuote kuivuu kasvoille suht nopeasti, joten siitä syystä en suosittele vetelemään molempia sävyjä jokapuolelle kasvoja yhtäaikaa. Yksi varjostettava/korostettava kohta kerrallaan ja blendaus heti perään niin lopputulos on siisti ja luonnollisen näköinen. Blendauksessa parhaaksi olen todennut beautyblenderin joko kuivana tai kosteana. 

Silmänaluset kiinnitän puuterilla ja varjostuksetkin tarvittaessa Nyxin puuterimaisella varjostusvärillä, mutta en välttämättä koe ainakaan varjostusten kiinnittämistä pakolliseksi. Tuote ei tunnu kasvoilla raskaalta eikä lisää pakkelin määrää hirmuisesti. Sävyt myös pysyy iholla kokopäivän yhtä hyvin kuin sen alla oleva meikkivoide, ei siis mitenkään mystisesti katoa tai haihdu päivän mittaan pois. Myöskään sävyjen hapettumista ei oo tapahtunut mun kohdalla, eli sävyt ei lähde tummenemaan kasvoilla. 

nyx sculpt highlight face duo  nyx sculpt and highlight swatchesSwatchit molemmista sävyistä. Ivory on punapohjainen ja Taupe neutraali, mielestäni kuitenkin riittävän kylmä varjostusten tekoon. Blendattuina kasvoille lopputulos on tietenkin hieman vaaleampi ja luonnollisemman näköinen, kuin kaksi tuollaista länttiä kädellä. Tosi hyvät sävyt vaaleille kasvoille. Tuotteesta on saatavilla myös viisi muuta sävyä, mutta mielestäni meidän kalpeiden on aika turha edes muita sävyjä tästä tuotteesta pohtia, ne on sitten jo tosi paljon tummempia joissa varjostusvärit on lämpimämpiä ja korostussävyt keltapohjaisia. 

Tää on kaiken kaikkiaan tosi hyvä tuote varjostusten ja korostusten tekoon, etenkin aloittelijalle. Molemmat helposti työstettävät sävyt samassa pakkauksessa, eikä hintakaan ole kovin hurja. Suosittelen myös testaamaan, jos olet aina aiemmin käyttänyt vain puuterimaisia varjostus ja korostus tuotteita, tää on hieman turvallisempi vaihtoehto, kuin sellaiset paksut voidemaiset värit.

Onko sulla kokemusta tästä tuotteesta? Hitti vai huti? Herättikö yhtään kiinnostusta ja voisit ehkä tän itsellesi hankkia kokeiluun? :-)

8 comments

 1. oon monta kertaa harkinnut tän ostoa mutten oo ikinä viittiny! :D tän postauksen avulla voisin ehkä uskaltautua.
  peittikö / pysykö tää hyvin tummien silmänalusten päällä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. aina kannattaa kokeilla ;-) mulla ei oo mitenkään super tummat silmänaluset ja ne ainakin saan tolla hyvin peitettyy. sanoisin että on peittävyydeltään medium. puuterilla kun kiinnittää niin pysyy kans koko päivän, eikä jää niin paljoo silmien ryppyihin kiinni ku esim. paljon paksumpi macin pro longwear peitevoide!

   Delete
 2. Olisi kivaa nähdä tätä kokeiltuna kasvoilla! Vaikuttaa loistavalta tuotteelta. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla on ehkäpä jonkinlaista videoo tulossa jossain vaiheessa, jossa varmasti myös tää tuote näkyy käytössä :-)

   Delete
 3. Oon kattonu tota tosi monet kerrat Nyxin kojua ihmetellessä enkä oo koskaan uskaltautunu ostaa, mut nyt vakuutit mut kyl! Kiitos tästä siis :Dd Sun nää arvostelupostaukset on muutenki tosi kivoja ja ehdottomasti hyödyllisii! ^^

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja pitäähän sitä välillä rohkeesti testata uusiakin tuotteita, vaikka sitten meniskin aivan syteen niin tietää jatkossa etsiä jotain parempaa, eikö? kiitos kommentista, kiva tietää että näistä pidetään :-)

   Delete
 4. Vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta, mä pidän myös näistä arvostelupostauksista :)

  https://tzenni.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ehkäpä teen näitä jatkossakin ;-)

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.