BETTE BOX 03/2017

2017/04/02

Kaupallinen yhteistyö: Bette Boxbette box maaliskuu 2017
Jälleen kerran olisi vuorossa kuukausittaisen Bette Boxin* esittely. Maaliskuussa  boxin tuotteet olivat bloggaajien valitsemia! Olen jälleen kerran testaillut tuotteita hieman pidempään, joten osaan hieman kertoa myös omia mielipiteitäni näistä paketista paljastuneista jutuista! Mitä te tykkäätte, tahdotteko jatkossa boxien esittelyt heti kuun alussa vai näin hieman myöhemmin, pidemmän testauksen jälkeen? :-)

bette box maaliskuu kuivashampooHeti ensimmäisenä ihanan Stay Fresh -blogin Mariannen valitsema tuote, Biozellin värillinen tyvispray. Sain tämän itse sävyssä light blonde, joka on sellainen about beigen värinen sävyltään. Tämän hetkisiin hiuksiini tää on väärän sävyinen, joten menee varmasti eteenpäin jollekkin joka tätä pystyy käyttämään.

Toinen hiustuote boxissa oli näyte/matkakokoinen Batisten tuuheuttava suihke, jonka mukaan oli valinnut ESSIE'S -blogin Essi. Tällä kyllä saa tuuheutta ja kunnolla saakin. Toimii myös samalla likaisen tukan kuivashampoona. Useamman kerran tätä olen testannut ja pidän tästä etenkin silloin, kun tahtoo saada aikaan tuuhean ja näyttävän nutturan. Todella toimiva tuote!

bette box maaliskuu madaraMyös tästä MÂDARAN oil-to-milk kasvojen kuorinnasta pidin todella paljon. Tämä onkin käytetty loppuun jo aika päiviä sitten. Luonnonkosmetiikan testaaminen on mun mielestä jotenkin tosi jännää ja kivaa. Tässä oli aivan ihana geelimäinen koostumus, joka sitten veden kanssa reagoidessaan muuttui valkoiseksi maitomaiseksi. Kuorivia rakeita oli ihanan paljon ja kasvoille jäi todella pehmoinen tunne tämän käytön jälkeen. Ihan varmasti pidän tämän mielessä seuraavalla kerralla, kun kuorintaa lähden kaupasta ostamaan. Aivan huippu valinta Glitz & Glam -blogin Minnalta!

bette box maaliskuu lumene cc voideTämä Lumenen CC-meikkivoide tuskin kaipaa kauheasti esittelyjä ja ymmärrän täysin, miksi Miten niin liikaa? -blogin Elisa on tämän lempparikseen valinnut. Pidän itsekkin kyseisestä tuotteesta todella paljon, mutten ole hetkeen sitä käyttänyt, koska saatavilla olevat sävyt ovat olleet liian tummia, kuten on myös tämä boxissa saamani sävy Fair. Betten asiakaspalvelu oli kuitenkin aivan superi ja he lähettivät minulle vaaleamman sävyn, olinhan kauneusprofiilissani ilmoittanut olevani iholtani "todella vaalea"!

bette box maaliskuu nivea after shave
Viimeisimpänä tämä, paljon keskustelua aikaan saanut tuote, Nivean After Shave Balm. Ja en yhtään ihmettele. Ihmiset, jotka vähemmän meikkijuttuja seuraavat olivat varmasti äimänkäkenä nähdessään miesten tuotteen laatikossaan. Tämä on kuitenkin paljon youtuben ja blogien puolella puhuttu tuote, joka sopii huhujen mukaan loistavasti pohjustajaksi kasvoille, ennen meikkiä. Itse olin todella tyytyväinen tähän IDAJEMINA-blogin kirjoittajan valitsemaan tuotteeseen. Olen tätä pari kertaa testannut ja pidän rehellisesti sanottuna aika paljon tästä! Kasvoille jää hieman tarttuva pohja, johon meikkivoide tarraa hyvin kiinni ja pysyy siinä sitten koko päivän. 

Voisin ehkä sanoa, että tämä Bette Box on aiheuttanut mielipiteitä varmasti enemmän, kuin kaksi aiempaa boxia. Myös arvoltaan maaliskuun boxin tuotteet olivat hieman matalampia, kuin aiemmat. Saa nähdä mitä tulevat boxit pitävät sisällään, pian saapuvan huhtikuun boxin viisi täysikokoista tuotetta sekä toukokuun boxin uui yhteistyökumppani kuulostaa kyllä lupaavalta. 

Jos mielesi siis tekee, niin tästä pääset selaamaan Bette Boxin verkkosivuja* ja tilaamaan kuukausittain ilmestyvän ylläri laatikon itsellesi :-)


Mitä mieltä olit näistä maaliskuun Bette Boxin tuotteista?
Joko Bette Box on vakuuttanut sinut näiden kolmen ensimmäisen boxin perusteella? 

*mainoslinkki, tuote saatu blogin kautta 

8 comments

 1. Mä tykkäsin maaliskuun boksista, etenkin näin jälkikäteen ajateltuna. Kaikki tuotteet jäi omaan käyttöön ja on hyväksi havaittuja :) Ei tää ehkä ollut niin kiva kun edelliset bloggaajaboksit, mutta ei missään nimessä huonokaan. Aivan ihanat kuvat muuten!

  ReplyDelete
 2. Tämä boxi oli parempi kuin tuore Huhtikuun Bette!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmmm, itse en osannut odottaa huhtikuun boxilta oikein mitään niin se yllätti mut positiivisemmin kuin tämä maaliskuun boxi.

   Delete
 3. Ihan ok! Voittaa kyllä Livboxin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, boxien sisältö on selkeästi parantunut livbox ajoista :-)

   Delete
 4. Hyvä idea postailla vasta kun hieman on saanut tuntumaa tuotteisiin :) Mun mietteet heti boxin saatuani löytyy tämän linkin takaa: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/03/bette-box-maaliskuu-2017.html ja nyt kun olen hieman testaillut niin aika samalla kannalla olen; CC oli valitettavasti liian tumma, mutta onneksi on Illamasquan valkoinen meikkivoide olemassa :) Batiste toimii aina, Biozellia en ole saanut aikaiseksi testattua, Madara olikin jo ennakkoon tuttu ja Nivealle en itse testailunkaan jälkeen oikein lämmennyt.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi Nivea tuntuu jakavan mielipiteitä suuntaan ja toiseen aika rankastikin :-D

   Delete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.