KESÄN SWISS CLINIC SUOSIKKEJA

2018/08/09

Aivan hurjan helteen paahtaessa Suomen yllä oon itse -- ja varmasti moni muukin on -- hieman luovuttanut meikkaamisen kanssa. Mä oon itse lähinnä käyttänyt peitevoidetta paikallisesti sitä tarvitsevilla alueilla, siistinyt kulmia sekä lisännyt ripsiväriä. Meikkivoiteet on pölyttyneet meikkikärryssä ja edelleen odottavat hieman viileämpiä päiviä. 

Kaunis päivettynyt iho ja tuuheat kulmakarvat on jo käytännössä puoli voittoa freesiin, lähes meikittömään, kesälookkiin. Olenkin enemmän kuin tykännyt näistä kahdesta Swiss Clinicin tuotteesta nyt kuluneen kesän aikana. Kosteuttavat itseruskettavat laput sekä kulmakarvoille Brow Enharcer seerumi.


swiss clinic self tanning pads brow serum
* tuotteet saatu blogin kautta

Super helpot ja nopeat self-tanning padsit* oli ihan pelastus mulle, kun ensimmäisen kerran testasin niitä. Kroppaan on suht helppo saada väriä purkista, mutta kasvoilla nätin sävyn (yllä)pitäminen on huomattavasti haastavampaa. Näillä lapuilla ei tarvitse kuin iltaisin pyyhkiä kasvot, sekä halutessaan kaulan alue ja olet valmis. Kasvoille jää kosteutettu fiilis eikä väri tartu tyynyyn yön aikana! Näppärää kuin mikä. Lopputuloskin on luonnollinen, eikä umpa-lumpa. Oon käyttänyt näitä n. joka toinen tai kolmas ilta ja tykännyt niin paljon ♥

Toinen, paljonkin somessa puhuttu ja kehuttu tuote, johon olen tykästynyt on brow enharcer seerumi*, juurikin kulmakarvoille. Mulla on ihan ok tuuheat kulmat luonnostaan, mutta etenkin kulmien häntäpäät on olleet aika säälittävät. Olen nyt kuukauden ajan tätä käyttänyt kerran tai kaksi päivässä ja tuloksia alkaa näkyä. Kulmien karvat ovat vahvempia ja niille alueille joilla kasvoi vain super ohuita ja säälittäviä haituva, on alkanut ilmestyä oikeasti näkyvämpiä karvoja. Tyhjästähän ei mitään nyhjäistä mutta tämä selkeästi ravitsee ja vahvistaa kulmakarvoja. Seuraavaksi lähtee testiin sama tuote myös ripsille, jos saisin niihin vahvistusta ripsienpidennysten jälkeen.


Millainen lookki sulla on näillä helteillä ollut? Oletko meikannut vai luopunut siitä kokonaan?

Post a Comment

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.