ARVOSTELUSSA: Revolution conceal & define full coverage meikkivoide

2018/09/24

Makeup Revolution lanseerasi pari viikkoa sitten uuden jäsenen Conceal & Define perheeseen, samaa nimeä kantavan peitevoiteen rinnalle. Nimittäin meikkivoiteen.

revolution conceal define meikkivoide kokemuksia

En ole edes ehtinyt täällä blogissa kehua tuota ensimmäiseksi ilmestynyttä Conceal & Define peitevoidetta, mutta nopeasti voin kertoa sen olevan hyvä. Todella hyvä. Juuri korkkasin kolmannen putkiloni tuota kyseistä tuotetta. Mutta tällä kertaa ei siitä sen enempää, vaan puhutaan juurikin tuosta uudesta meikkivoiteesta.

Revolution Conceal & Define Full Coverage meikkivoide (10€/0,8fl oz/23mm) on koostumukseltaan todella kevyt, mutta peittävä. Kevyen koostumuksen ansiosta meikkivoidetta on helppo kerrostaa jopa vielä peittävämmän lopputuloksen saamiseksi. 

arvostelu kokemuksia revolution conceal define foundation meikkivoide

Lopputulokseltaan meikkivoide on demi-matte, eli ei aivan se kaikista kuivin ja mattaisin -- mutta selkeästi kyllä matta. Suosittelenkin olemaan suht nopea tätä levittäessä, tai tekemään osan kasvoista kerralla, ettei meikkivoide kuivu jonka jälkeen sitä on aavistuksen hankala blendata nätisti. Kaikista kuiva ihoisimmille en tätä lähde suosittelemaan, vaikka uskonkin että hyvällä kosteutuksella lopputulos toimisikin. 

makeup revolution concealer kokemuksia

Conceal & Define meikkivoide on saatavilla 24 eri sävyssä. Itselläni on sävy F1, joka on vaalein neutraaleilla pohjasävyillä oleva sävy (aavistuksen enemmän punertavaan päin). Revolutionin sivuilla on todella hyvät kuvat sekä kuvaukset näistä kaikista sävyistä. Aiemmin mainitusta peitevoiteesta käytän sävyä C1, sekä C0.5. Meikkivoide on myös ulkonäöltään hauskan identtinen peitevoiteen kanssa, aplikaattoria myöten. 

Itse tykästyin tähän uutuuteen kovasti. Odotukseni olivat korkealla ja ne kyllä täyttyivät. Kestävyys on kevyellä pohjustuksella, puuteroinnilla ja kiinnityssuihkeella n. 8tuntia, jonka jälkeen kasvoilla alkoi näkyä pientä rakoilua. Paremmalla pohjustuksella ja kiinnityksellä tämän saa varmasti kestämään todella hyvin. Iso plussa tulee myös sävyvalikoimasta, hinnasta ja helposta saatavuudesta.

Oletko sä jo testannut miltein Tarten Shape Tapen veroisen maineen
saanutta Conceal & Define peitevoidetta, tai uutta meikkivoidetta?

10 comments

 1. Peitevoide on nyt kokeilussa, harmittaa että tilasin vähän turhan vaalean sävyn! Todella vaikea yrittää tilata oikeaa sävyä jos ei pääse tuotetta hypistelemään. Meikkivoiteen siis ostaisin jos saisi jostain kivijalkamyymälästä, en uskalla netistä tilata :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieman liian vaaleaa peitevoidetta voi onneksi käyttää valoa tuomaan silmien alle ja kasvojen korkeisiin kohtiin, ei siis mene täysin hukkaan. Meikkivoiteen sävy on "helppo" löytää valitsemalla ensin oikean pohjasävyn ja siitä sitten vaaleamman ja tummemman sävyn, joista voi sekoitella itselleen oikean :)

   Delete
 2. Näitä peitevoiteita oli tullut prismaan niin varmaa meikkivoiteetkin tulee :) tällasessa tuppukylässä nii varmasti muuallakin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta muuten! Viivehän näissä on aina valtava ja valikoima Prismassa suppea, mutta jos vaan malttaa odottaa niin varmasti saa suomestakin ostettua :-)

   Delete
 3. Itse tykkäsin peitevoiteen formulasta, mutta jäi pettymykseksi kun keltapohjaiseksi kuvailtu vaalein sävy C2 oli niin selkeästi pinkki että piti useampaan kertaan tarkistaa tilauksesta ja putkilosta oliko tullut väärä :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsit :/ Mulla on 0,5 joka on punapohjainen ja kirjaimellisesti vaaleanpunainen, sekä C1 joka on neutraali ja swatcheissa tuo C2 kyllä näyttää selkäesti keltaisemmalta kuin kumpikaan noista. Outoa..

   Delete
 4. Tuleeko postareita, tulleja yms?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Postikulut Revolutionin omilta sivuilta on hurjat 3,95€ (ilmaset yli 45€ tilauksiin) ja tulleja ei tule ainakaan toistaiseksi, koska tilaukset tulee briteistä :)

   Delete
 5. Ei ollut mielestäni kovin hyvä. Ei kuitenkaan huonoinkaan..

  ReplyDelete

instagram @noorajjulia

© KIDULT. Design by FCD.